Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mikor kapom meg biztosítóváltá...

Mikor kapom meg biztosítóváltás esetén az új kötvényem?

Figyelt kérdés
Ez évben a K&H vitte a pálmát, így újból váltottam. Január 1.-étől éves csekken befizettem a biztosítási díjat. Kérdésem, hogy mikor kapom meg postai úton a kötvényem? A rendőr kérheti tőlem! A befizetett bizonylat a kocsiban van a régi kötvényemmel! Köszi a válaszokat előre is!
2010. febr. 12. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Már rég meg kellett volna kapjad, ott valami gubanc van..

Az éves csekket küldték, azzal küldeniük kellett volna a kötvényt is.

Amúgy addig, amíg nincs nálad akötvény , kapnod kellett egy ajánlatot, amin szerepel minden, elvileg azzal is lehet igazolni a szerződés meglétét, igaz elvileg csak jan 31.ig

2010. febr. 12. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Még a kötvény hagyján, de aki évet fizet, annak is kell küldjenek egy befizetést igazoló levelet!
2010. febr. 12. 15:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Na ja! Befizettem január elején, de csak a nemzetközi zöld kártyát kaptam meg. Irjak a K&H-nak ez ügyben?
2010. febr. 13. 09:46
 4/4 anonim válasza:
SOS-ben vedd fel a kapcsolatot a KH-val! Legjobb lenne személyesen a bizt. ajánlattal és a díj befizetését igazoló szelvénnyel!!!
2010. febr. 16. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!