Ha folyamatosan hivnak biztositással kapcsolatba és felveszik amiket mondok akkor én lemondhatom?
Megmondod szépen, hogy már nem aktuális, köszönöd ne hívjanak többet.
Aztán a harmadik szépen kérés után, már nem kell szépen, mert úgyis csak abból értenek.
Az én technikám:
Megmondom, hogy rögzítem a beszélgetést, elkérem az ügyintéző nevét, a felettese nevét + elérhetőségét, majd megkérem, hogy töröljenek az adatbázisból. Teljesen udvariasan. Senki se hívott még vissza...
Miért lenne undorító? Nem ugatok le senkit, tudom, hogy csak egy alkalmazottal beszélek...
Az az undorító, hogy este 8-kor keresnek. És az, hogy mikor csak megmondtam, hogy nem érdekel, utána ugyanúgy hívogattak.
Meg az is hogy kamu adatbázisokra, meg szerződésekre hivatkozva hívogatnak, aztán mikor rákérdezek, hogy konkrétan mikor és hol járultam hozzá, akkor hebegnek habognak (nem nyilvános a számom, nem adom meg sehol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!