Miert nem tartják Fontosnak a kis es középvállalkozások az internetes megjelenést annak ellenére h folyamatosan elveszi a teret a régi piacok elol?
Szerintem is az a gond, hogy nem látják a megtérülést.
Ha csak valaki csináltat egy honlapot, az semmit nem ér.
Reklámozni kell folyamatosan és akkor fognak jönni vevők.
De ez megint kiadás...
Mert mondjuk sok tízezer kis és középvállalkozás van az országban, és ennek csak egy töredék része az ami olyan árut/szolgálást nyújt ahol egyáltalán releváns bármilyen internetes megjelenés.
A legtöbb vállalkozás olyan dolgokat csinál, ahol semmi értelme ilyennel ökörködni.
Egyaltalan nem honlapról beszelek,hanem megjelenésről. A korosztályok egy komoly resze mar ugy vásárol hogy leinformalja a neten az üzletet, kezdve a nyitvatartassal...ehhez nem kell saját Honlap.
szemelyes példából kiindulva, tűzifát akartam rendelni,de meg telefonszamot sem találtam a környékbeli tuzepekhez... :) Vagy ha vennek rgy x termeket,mondjuk hutot, inlabb a netrol rendelem akar pestrol, mint a szomszed nagyvarosba kelljen beutaznom plusz penzert. Pedig a szomszed varos huto arusitoja ha csinalna valami google maps jelzes magarol meg ket harom mondatot dobna a leirasba,ott kezdenek. es ezzel tobb tizezren igy vannak. Ennyire nem látják hogy változik a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!