Visszalehet mondani egy életbiztositást a megkötéstől számitva 2-3 hónap után?
Figyelt kérdés
mennyi költséggel jár ez?? az ügyintéző által "sima" életbiztositásnak nevezett, de lehet, hogy befektetéssel egybekötött ez a "sima".egy rokonomra beszélte rá egy jó kommunikációval rendelkező hölgy.. és már nem igazán akarja.2009. nov. 13. 11:48
11/12 anonim válasza:
Sziasztok.. Sajnálattal olvasom hogy ilyen dolgok történnek.. Én Allianzban dolgozom és életbiztosításokkal foglalkozom..Sajnos tapasztalok én is a saját környezetemben ilyeneket hogy így meg úgy vernek át embereket.. De hidjétek el nekem,minden megkötött szerződésnél észreveszem hogy egyszerü emberek nem olvassák el a kis betükkel írottakat,és aztán panaszkodnak.. Ha valamit aláírok mindent el kell olvasni,mert ez nem olyan dolog hogy meegkötöm 1-2 hónapra,, ezt minimum 20 évre éri meg... Aki nem értené az életbiztosítások többnyire baleset biztosítással vannak kombinálva,és hosszab időkre.. Akik rövid idő alatt szeretnének keresni sok pénzt ne kössenek szerződést..Ez nem olyan dolog hogy most megkötöm és aztán várom a manit 1-2 év múlva.. Nagyon nem és akik így gondolják nagyon nagyot tévednek ezzel kapcsolatosan.. Sajnos vannak minden falyta biztosító ügynökök , olyanok akiket én sem szeretek !!!!! Ha megkötöm pl a biztosítást minimum 2 évig kell fizetni hogy vissza tudjuk kapni a pénzt... Sajnos saját tapasztalatból mondom hogy vannak olyan biztosító cégek akik ígérnek az embereknek olyan meg amolyan hasznot,és mikor már ott vannak hogy lejárna a szerződés akkor jönnek rá hogy hoppá.. És miért ??? Mert egy szerződésbe nem lehet belelátni.. És ezért kell mindent átolvasni !!!!!!
12/12 anonim válasza:
És az sem mindegy hogy milyen biztosító ügynökkel kössük a biztosítást...Saját tapasztalatok szerint vannak jo biztosítok és vannak jo biztosítok.. Én Szlovákiában vagyok mint biztosítóban és itt sokkal mások a feltételek,de sok össze függés van ezek között !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!