Megéri a Unit Linked biztosítás?
Nezd meg szerzodesed Teljes Koltseg Mutatojat a Magyar Biztositok Szovetsegenek oldalan ( [link] Hogy a gyakorlatban az adott szazalek hany forintot/eurot jenent szamold ki a TKM szamolo oldalon ( [link] Ezutan dontsd el, hogy megeri-e neked, illetve nem talalsz-e olcsobb megoldast.
Valoszinuleg ra fogsz jonni, hogy nem erni meg. Az ilyen szerzodesek eseten a befizetett elso 2 ev dijait mindenkeppen levonjak koltsegekre. Az ugynok az, aki viszont nagyon jol fog jarni.
Eletbiztositasok koltsegeirol reszletesebben: [link]
Most elárulok egy nagyon nagy titkot:
A FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadó nem ad neked befektetési tanácsokat - csak pénzért, ugyanis abból él!
Akivel te találkoztal, az ilyen műszálas öltönyös ügynököcske volt. Ő meg abból él, hogy a bank / biztosító busás jutalékokat fizet, ha valami marhára sikerül rásózni a legdrágább konstrukciójú befektetéseit.
Azt remélem te sem hiszed el, hogy aki a saját eladásai után kapott jutalékból él az lehet független...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ettől tartottam, így inkább hagyom a fenébe!
Köszi még1x!
Utolsótól kérdezem, hogy neki milyen jellegű megtakarításai annak, melyik banknál stb. Mindenképpen szeretnék valami megtakarítás félét indítani, és én sem szeretem a kockázatot plusz én sem értek a tőzsdéhez és hasonló dolgokhoz.
Köszi
Szeretnék gratulálni minden "szakértőnek", aki lebeszélte a kérdezőt. Nekem van egy Unit Linked típusú megtakarításon és bizton merem állítani, hogy nem hülyeség és nem rossz!!
hatodik éve teszem félre a pénzem és már most plusszba van a visszavásárlási értéke.
Ha rám hallgatsz akkor bátran elindítasz egyet!
Egyébként ki ajánlotta ezt?
Hallod, nekem meg van egy paradicsompalántám, ami már 15 éve évente 3 kiló paradicsomot terem. Miért nem veszel inkább te is paradicsompalántát, a legjobb befektetés!
Na, kb. ilyen szintű volt a megszólalásod.
Nekem van egy 7 eves szerzodesem es jelenleg 430 ezer minuszba vagyok. Az inflaciot meg nem is szamoltam bele...
Azzal, hogy a szerzodesed mar pluszban van, meg nem feltetlenul ad okot a buszkelkedesre. Mennyi penzed lenne, ha az elmult 6 evben diszkont kincstarjegyet vettel volna minden honapban a havidijbol? Mennyivel tobb kockazatot vallaltal igy be?
Ugye, hogy nem is olyan hulyeseg lebeszelni embereket olyan szerzodesekrol, ami a jovore vonatkozoan csak a biztos es irgalmatlan magas koltsegeket es kotottsegeket es a varhato nyereseg teljes bizonytalansagat garantaljak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!