Ltp-vel kapcsolatban nem tartjátok pofátlanságnak, hogy 3 hónapig ülnek a pénzeteken kiutalás előtt?
Tudom, hogy ez így van és nincs értelme háborogni rajta, de idegesít, hogy az én pénzemen ücsörögnek, és még nekem kell 3%ot fizetni, hogyha időben szeretném látni a pénzemet..
Szerintem úgy lenne reális, hogy a felmondáskor, vagy a lejáratkor odaadnák, az önrészt, amit ugye mi magunk fizettünk be, azaz a saját pénzünket, és a többit meg 3 hónap múlva utalnák, állami támogatás, kamatok ilyesmik..
Csak nekem furcsa ez? Hogy még nekem kell fizetnem azért, hogy a saját pénzemet amin nincs állami támogatás sem, azonnal ideadják?
"ingyen nem férnek hozzá a pénzemhez, de ha fizetek akkor igen?"
Tegyük fel, hogy te vagy az LTP, nálad van a pénzem. Három havonta egyszer ingyen vehetsz fel pénzt az ATMből, a többi alkalom pedig 3%-ba kerül. Ha időben szólok, akkor 3 hónap alatt ingyen ki tudsz fizetni, igaz? Viszont ha nekem hirtelen kell a pénz, akkor neked pénzbe kerül hozzáférned. Ebben az esetben te állod a 3%-ot, vagy elkéred tőlem?
Na, az LTP is elkéri tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!