Kinek milyen tapasztalata van a MetLife-al kapcsolatban?
Nekünk 5 éve Aviva-s biztosításunk van. Ugye az Aviva fióktelepet vette át a MetLife. Nem érzékeltem túl nagy változást, sőt a lakás biztosítást átköttettük így emeltebb biztosítási összegen szélesebb a kárvállalás.
MetLife pedig nemzetközi szinten biztos vállalat.
Egyedüliek, akik nem a saját alapkezelőjüket használják, hanem minden alapjukat az kezeli, aki az adott területen a legjobb.Pl. magyar részvényt a Concorde (azt hiszem). Szóval, ha nem volt jó az alapkezelő az adott félévben, akkor simán átteszik a pénzt ahoz, aki jobb volt.
Ezért jók a hozamaik.
A Metlife Maxima biztosítás 10 évre, havi 20833 forintos befizetéssel cirka 880 ezer forint - 1 millió 130 ezer forint közötti összegbe kerül! Ennyi költséget fog a biztosító elvonni az ügyfél befizetéseiből! ...és ebbe még nincsenek is a kiegészítő biztosítások dijjai!
Azt mindenki döntse el, hogy a telefonos/személyes ügyfélszolglat korrektsége megér-e ennyi pénzt...
Ennek semmi köze a tájékoztatáshoz vagy annak hiányához. Szerintem egyszerűen nem ér ennyi pénzt az, hogy én egy akármilyen ügyfélszolgálattal cseveghessek. Márpedig ez a szerződés nem kicsit kerül sokba: ahogy írtam 10 év alatt 21 ezer forintos havdíjjal még 1 millió forinttnál is többe kerül. Ennél sokkal olcsóbban is lehet megtakarítani.
Egyébként kíváncsi lennék milyen módszertannal és összesen hány ügyfélszolgálatot tanulmánonyztál, hogy a Metlife ügyfélszolgálata lett nálad a legkorrektebb... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!