Honnan szedik az adataimat a biztosítók és mit lehet ellene tenni?
Én is kapok ilyeneket, Általánosban is kaptam, valószínűleg az enyémet onnan szedték.
Bár mobilon ishívogatnak angoltanfolyamokal, a számomat a cégtől szedték, mivel céges mobilom van.
Nem lehet hogy a munkahelyedről értesültek?
"Már vártam a megkeresését! Ugye Ön az,aki ad nekem 20 millió forintot, amit csak 20 évmúlva kell kezdenem vissza fizetni?"
Na erre a mondatcskára, illetve kérdésre azonnal lehúznak a listáról egy pár évre.
Nekem bejött!
Amikor az ember megszületik, és a szülei nem nyilatkoznak az adatai védelméről, akkor központi adatbázisből is
másodsorban, pedig ismerősőktől,munkatársaktól, rokonoktól, akik kapcsolatba kerültek a biztosítóval, onnantól kezdve az adataidat adják veszik, hiszen az üzletkötőknek ez az alaptőkéjük
udvariasan el kell küldened őket, hogy nem vagy kiváncsi az ajánlatukra, és többet ne hívjanak ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!