Mik azok az alkuszcégek? (biztosítók) Pl mondanátok?
Az alkusz cégek több biztosító társasággal állnak kapcsolatban, így általában megtehetik azt, hogy az ügyfél érdekeit képviselve, annak helyzetét és igényeit szem előtt tartva annak a biztosítónak olyan programját tudják ajánlani az ügyfélnek, ami számára a legmegfelelőbb. A biztosítási ügynök pedig egy adott biztosító palettájáról válogathat csak, értelemszerűen sokkal kisebb a lehetősége.
Ezért is ajánlom mindenkinek, hogy mielőtt valamilyen programot indítana nézzen körül, illetve kérjen egy alkusztól is ajánlatot. Én is így tettem anno, és tudom a különbséget, persze hogy az alkusz által ajánlott volt a legkedvezőbb. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan biztosítók, akiknek nincs is ügynöki hálózatuk, csak alkuszokon keresztül lehet a programjaihoz hozzájutni. Én pont egy ilyennél kötöttem szerződést, egyáltalán nem bántam meg, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!