Olvastam egy korábbi kérdésnél, hogy az Ing Biztosító pótreálhozamot oszt? Valaki megkapta már? A határidő szept.30, ezt most megtaláltam a honlapon.
Bemásoltam egy korábbi ez év júliusi cikket betekintés végett - a kettős vonal között. E cikkel azt szerettem volna szemléltetni, hogy az ING magánnyugdíjpénztár egyáltalán nem osztja a pótreálhozamot, hanem a tisztességtelen magatartása miatt pervesztes lett, és így kötelezték az utólagos kifizetésre. Egyébként még nekünk sem érkezett meg ez a pótkifizetés.
======================================================
Jogerősen pert nyert a PSZÁF az ING Önkéntes és Magánnyugdíjpénztárral szemben. A pénztártagok még a nyár folyamán megkaphatják a korábban jogsértően elvont vagyonkezelési többletköltséget - olvasható a Hirado.hu-n.
Binder István, a PSZÁF szóvivője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kijelentette, az ING Magánnyugdíjpénztárnak több milliárdos összeget kell visszafizetnie. A korábbi magas taglétszám miatt a volt tagok nem számíthatnak magas összegre. A szóvivő szerint az elv a fontos még akkor is, ha egy tagra csak néhány ezer vagy pár tízezer forint jut.
==================================================
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!