Milyen tapasztalatotok van a biztosítókkal kapcsolatban?
Nekünk a Generalinal van. Egyszer volt csőtörés. Nagyon korrektek voltak. Bementünk, elmondtuk mi történt, megkérdezték mennyibe került a javítás, mondták, majd felhívnak, és kijönnek felmérni. Felhívtak, felajánlottak akkora összeget amennyibe nekünk került, elfogadtuk, ki sem jöttek. Nem tudom mennyi idő múlva, de elég gyorsan fizettek is.
Nekem ez az egy tapasztalatom van a biztosítókkal kapcsolatban, de ez elég pozítív szerintem:)
Aegon,Generali,Allianz, ilyen sorrendben.
Az Uniqa sz.. kárrendezésben.
Az Aegon ár-érték arányban a legolcsóbb.
Anno az Aegon nagyon átvágott minket, mikor jelzáloghitelt intéztünk.
Generali egyszer káreseménykor (kötelező) hamar fizetett, és nem szórakozott.
Köbével csak kötelezőm volt, az károsultnak fizetett.
K and H (kötelező) nem lehetett elérni az ügyfélszolgálatot, mikor végre kapcsoltak, zenét hallgathattam. Nemcsak az ár számít, nekem az a fontos, mivel hitel is van a házon, ha leég fizessen, és ne gördítsen elém fölösleges akadályt.
Az alábbi ajánlatokat kaptam, csekkes, negyedéves fizetésre:
éves dij fiz.ütem dij
köbe 24.522 Ft 6.097 Ft
MKB 34.588 Ft 8.647 Ft
Astra 40.536 Ft 10.134 Ft
Union 40.691 Ft 10.137 Ft
Allianz 42.304 Ft 10.173 Ft
Aegon 42.312 Ft 10.578 Ft
Uniqa 43.804 Ft 10.951 Ft
Hány nm 2-es a ház hasznos alapterület, esetleg van e melléképület?
Tíz éven belül épült, vaqy túl?
Sziasztok!
Pont az a lényeg, h nem az számit, hogy olcsó legyen, hanem hogy fizessen, ha pl. leég a ház. 69nm. iker. +10nm faház, kerti eszközök tárolására, (fűnyíró, stb)+ a nyulak most, a nagy hidegben:). Köbével még nem volt káreseményem, és félek, h nem fizetne ha gáz van. Astrát nem ismerem és most jött be igy semmi tapasztalat.
Abban igazad van , h lehet nem az Aegon, hanem az üzletkötő vágott át. A lényeg, h fedezetként kötöttünk két életbiztit, kockázatit szerettem volna, és mire a szerződéskötésre került a sor, érdekes módon a hitelszerződésbe tőkemegtakarításosat írt az ügyintéző. Mondtuk h mi sima kock. kötöttünk, erre mondta h akkor le kell sztornózni az egész hitelügyletet és elölről kezdjük az egészet. Akkor a beigért két hét már két hónap volt, dec.23-a. A papirokat időben leadtuk, van is róla papirom,h minden ki volt pipálva, és átvételezve. Az egyik kiváltásos hitel volt, a másik szabadfelhasználás. Ez ugye két hitelügylet, először a kiváltásossal kezdtük. Ekkor történt ez az eset. A két hitelügyletre mondtak 3 hetet, erre 4 hónap volt. Természetesen ott dec.23-án átkötöttük a biztosítást tőke-megtakaritásosra, h ne kezdjük előről, de ez szálka maradt azóta is bennem.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!