Létezik olyan életbiztosítás ami legalább 10 millió ft-ot fizet halál esetén?
Minden kockázati életbiztosítás fizet 10M Ft-ot, ha akkora összegre kötöd.
Pl: Aegon Vitál
Generali Test-őr
Union Rizikó Extra
Aviva Nelson/Sana Vita
stb.
De még a nem kockázati életbiztosításoknál is, tehát azoknál, amik nem csak halál esetén, hanem a futamidő lejártakor is fizetnek, akár 10 milliót.
Érdekel?
Persze, tudunk konkrétumot írni, de ahhoz tudni kell a következőket:
- nemed
- életkorod
- mekkora max. havidíj
- hány éves tartam (esetleg teljes életre szóló?)
- mennyit szeretnél visszakapni a tartam végén (ill. x év elteltével), ha nem történt semmi - semmit, a befizetés egy részét, a nagyobb részét, pont annyit, sokkal többet
Havi 10e Ft-ból, arra, hogy a futamidő végén megkapj 10M Ft-ot? Hát nézzük csak: havi 10e Ft, az éves 120e Ft befizetés, azaz az 10 év alatt 1,2 M Ft, hát akkor egy 30-40 éves futamidejű szerződésnél talán van rá lehetőség.
Viszont kockázati biztosítás van,ami fizet 10M Ft-ot, ha a futamidő alatt történik valami.
Kedves utolsó válaszoló, itt nem az a kérdés, hogy mennyit buktál, kockázati életbiztosításon nem lehet pénzt bukni. Kockázati életbiztosítás = nyugalom! Ha te úgy is nyugodt vagy, hogy 2 fillérrel hagyod magad mögött a szeretteidet, akkor fel kell bontani a szerződést. Ha viszont úgy érzed, hogy valakiért felelősséggel tartozol, akkor kidobsz érte még 600e Ft-ot.
A kérdezőnek pedig továbbra is a javaslatom:
Aegon - Vitál /nem dohányzó prémium/, ha még sosem dohányzott
Aegon - Vitál /dohányzó érdemes kiszámolni így is, már csak az összehasonlítás végett is./
MetLife - Sana Vita /Már új egyesített tarifákkal dolgoznak, így férfiaknak olcsóbb,mint volt okt. 1-től!!!!!/
Generali - Test-őr
A többiben én személy szerint kevésbé bízom ügyfélkezelés szempontjából. (SZUBJEKTIV VÉLEMÉNY)
Kedves Sovcsik Krisztián!
Köszönöm, már utánanéztem és az Aegon Vitál vagy a Generali Testőr között fogok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!