"Csak az adósság örökölhető sajnos, a javak nem:-(" - ez ebben a formában csak részben igaz, ugyanis az állam javára le lehet mondani az örökségről. :)
2012. máj. 9. 15:24
12/17 anonim válasza:
„Komoróczy Csaba válasza:
nem beszéljetek hülyeséget, az özvegyi jog nem szűnt meg!”
Lehet, nem vitatom, de mint írtam, több hozzám közel állótól elvették, törvényi változásra hivatkozva.
Mindegyikük a 70-es években özvegyült meg.
2012. máj. 9. 15:54
13/17 anonim válasza:
azt azért tegyük hozzà, hogy a Magàn-nyugdíjpénztàri vagyon örökölhetö volt, egészen addig, amíg a birka többség oda nem ajàndékozta azt tejhatalmù orbàn viktor úrnak. ö pedig, a nagylétszàmú àtlépökön felbuzdulva, elvette attól a kis létszàmú csoporttól is a maradék vagyont, akik nem adtàk önként. Igy most àllami pillér van, ahol semmi nem örökölhetö. minél elöbb meghalsz mint nyugdíjas, annàl jobban jàr az àllam.
Ez Bizony pontosan így van
2012. máj. 9. 19:06
14/17 Combi27 válasza:
azért tegyük hozzá azt is, ha senki nem adta volna oda első szóra dakota vezérünknek akkor is elvette volna...de hol az ígéret megvalósítása hogy az állami nyugdíjnál is lesz gyűjtőszámla?
Hát pedig ez a tetves állam a befizetett nyugdíjjárulék fejében igazán eltemethetné a halottat ezzel is levéve a gyászolókról a terhet....
De hát a zsebet tömni fontosabb...
2012. máj. 13. 05:33
17/17 anonim válasza:
Hát, ez igaz. Én tavaly majdnem hanyatt estem, hogy mibe kerül egy temetés. Kb. 3-szor annyiba, mint 4 éve. És kaptam is temetési segélyt, 20 e Ft-ot, mivel én GYES-en vagyok, a férjem meg munkanélküli. Azt mondták, hogy a legolcsóbb helyi temetési költség 20 %-át adják. Nálunk állítólag 100 e Ft-ból el lehet valakit temettetni, bár nem tudom ezt mikor frissítették, talán 15 éve?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!