40 évet megszavazták különböző feltételekkel: nem számít bele pl. a munkanélküli segély. Ősszel kiszámolták az éveimet, határozatom van, ezután a rendelet után ezt módosithatják? Kiveszik belőle a munkanélkülit? Akkor miért vonják a járulékokat?
Én se vagyok elégedett mindennel, de lesz*rom, mert végre dolgozhatok, amit a Kurcsány-Libás duó alatt nem tehettem meg.
Ugyanis azok kormányrendelettel tiltották meg, hogy egyáltalán el lehessen helyezkedni a közszférában :P
"mert végre dolgozhatok, amit a Kurcsány-Libás duó alatt nem tehettem meg."
És azt hogy a fenében csinálták? Kiadták hogy TE nem dolgozhatsz?
Így:
Gyakorlatilag az van benne, hogy a határozat visszavonásáig akkor se lehet felvenni senkit az államigazgatás szerveihez, ha egy adott állás megüresedik.
Ritka nagy marhaság volt, gondolom, számos pályakezdő hívet szerzett vele az MSZP.
Szerencsére a Fidesz eltörölte, amint hivatalba lépett :)
"Szerencsére a Fidesz eltörölte!" Most pedig indokolás nélkül kirúghatnak az állásodból! Csökkenteni kell a létszámot az Államháztartásban és az önkormányzatoknál.
Ez mennyivel jobb,mint a létszámstop? Felvenni embereket,hogy legyen kiket kirúgni?
Annyival jobb, hogy legalább az esélyt megadják...
Mondtam, hogy én se vagyok mindennel elégedett, igen, a kormánytisztviselők a legkiszolgáltatottabbak jelenleg a közszférán belül (de jövőre már a köztisztviselőknél is így lesz).
Viszont hogy is mondjam... azért mégiscsak más, ha legalább odaengednek, mintha azt mondják, hogy a rosztovi egyetemen 50 éve Vörös Diplomával végzettek maradhatnak, akik most végeztek, azok meg forduljanak fel.. nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!