Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Miért kell fizetnem két...

Miért kell fizetnem két vizsgáért, ha utána 2 hónapig ígérik a biztos havi 100 ezret? Miért nem vonják majd le belőle?

Figyelt kérdés

Legyetek szívesek aki bármit hallott ezekről a biztosítókról, hogy embereket vesznek fel ilyen feltételekkel az válaszoljon.

Már három különböző biztosítónál voltám és mindig ez volt.

Más esélyem munkára pedig nem nagyon van...

2012. márc. 28. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen azt gondolom ha biztosítás akkor ez a cég a legjobb választás,eddig nem okozott csalódást, és főleg az én igazgatóságommal vagyok eddig megelégedve!
2012. márc. 31. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Kedves Csaba. Mi a véleményed a Frontend-ről?
2012. ápr. 1. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Mi lenne?

Miért kérdezed?

azzal számoljuk ki az árakat, semmi baj nincs vele..

2012. ápr. 1. 23:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy te üzletkötő vagy-e, vagy vezető?
2012. ápr. 1. 23:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban üzletkötő, mellette ún. junior meneddzser is
2012. ápr. 2. 07:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Csaba, de igen voltam biztosítónál ezért tudom mi a helyzet, engem is át akartak verni ! Végigjártam a tanítás amit leadtak és ami semmit sem ér és csak rabolták vele a drága időmet, ráadásúl rosszúl tanították, mert szerintük egy biztosító nem tud csődbe menni, azóta a válságban a fele csődbe ment a másik felét kisegítették az adófizetők ! Utána maikor olvastama szerződést és nem írtam alá, mert mondtam hogy arról nem volt szó, ha nem hozok havi 2 nagy összegű ügyfelet visszafizetteik velem a fizetésként ajánlott pénzt, akkor kiléptem. Képmutató, hamis álszent alakok voltak, hazugság volt minden szavuk.
2012. ápr. 2. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Jah és utána ki akarták volna fizettetni az oktatás árát is :D Ami egy kamu tananyag volt, ráadásúl azt tanították hogyan kell átverni az embereket. Azt kell hazudni mindenkinek akit nem ismersz, hogy a barátja ajánlotta őt és már kötöttem vele egy nagy üzletet, közben az egész biztosítás egy nagy átverés ! Ne kössetek soha, mert mind csalás.
2012. ápr. 2. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Melyik biztosítónál voltál?
2012. ápr. 2. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez egy cég nálunk nincs ez!
2012. ápr. 2. 19:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudok róluk semmit,de szerintem saját tapasztalatidra hagyatkozz, és ne másokra
2012. ápr. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!