Kell fizetnem magamnak a TB-t ha már nem kapok semmilyen ellátást a munkaügyi kp. -tól?
Figyelt kérdés
Vagy elég ha regisztrálva vagyok a munkaügyi központban.2012. jan. 19. 11:02
1/8 anonim válasza:
igen, kell fizetned. menj be a területi apeh irodába, töltsd ki a papirt és ott a hölgy megmondja hogy mettől kell fizetned.. én nem kaptam semmit munkaügyitől, mégis 45 napig nem kellet fizetnia tb-t mert az előző munkahelyemen megvolt a 45 nap meló. így a papirra azt a dátumot irtam amikortol már kell fizetni a tb-t és ennyi
2/8 anonim válasza:
Kérhetsz az önkormányzatnál szociális alapon mentességet.
3/8 anonim válasza:
Mivel nincsen jövedelmed az önkormányzat szociális osztályán "Kérelem egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság megállapítására" nyomtatvány kitöltése után, ha megfelel egy évig kapsz térítést . De jó sietni mert az APEH-nél ketyeg az hiány, és szeretnek behajtani :)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor is benyújthatom a kérelmet, ha a férjem bruttó 280.000.-ot keres?
2012. jan. 23. 10:07
5/8 anonim válasza:
Az Önkormányzat szociális osztálya, Engem elhajtott a f....ba, pedig nincs semmi jövedelmem:(
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem a férjed "túl jól keres" :) , hacsak nem vagy más címre bejelentve ;)
01-26 12:28
Ha így volt akkor kérjél időpontot a helyi jegyzőtől jogorvoslatért ! De nagyobb településeken szokott lenni ingyenes jogi fogadó óra , vagy a kirendelt munkaügyön is próbálnak segíteni .
7/8 A kérdező kommentje:
Külön címre vagyok bejelentkezve, de hiába, mert férjnél vagyok. Akkor szerintem nem számít a külön lakcím.
2012. febr. 14. 09:08
8/8 anonim válasza:
De számít! A nyomtatványon is van erre egy magyarázat , egyedülálló az aki ,,,, házastársától külön él "életvitelszerűen :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!