Mi lehet ez a biztosítás, amit mostanság reklámoznak?
Köszi a választ!
15 év az nagyon sok, de utána érdeklődöm.
April biztosító!
Kockázati életbiztosítás, de ez a díj csak nagyon fiatalnak és kevés összegre igaz!
Kérj árajánlatot
a részletek: [link]
De mielőtt megkötöd kérj ajánlatot más biztosítótól, és még inkább szerencsés lenne, ha készíttetnél egy korrekt igényfelmérést egy független képviselővel (vagy többel) ,hogy mi az ami személyre szabottan a legjobb neked.
Mondjuk velem, de ez már reklám :)
Igen, az April ajánlata. Fontos tudni róla, hogy tényleg úgy működik, mint a casco, azaz, ha haláleset történik, vagy baleseti rokkantságra, ha legalább 50% fölötti, vagy betegségből adódó, ami legalább 78%-os (!!!), akkor fizeti ki a biztosítási összeget. Ha semmi ilyen nem történik, akkor ablakon kidobott pénz volt. A futamidő végén nem kapsz vissza semmit!
Egy biztos: én nekem fontos, hogy tartalék is képződjön a biztosításomba, amit futamidő végén megkapok. Olyan biztosításom van, több is, hiszen tudom, hogy kellesz az a pénz majd idős koromra, a nyugdíjhelyzet alakulását figyelve csak magamra számíthatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!