Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Időskori Biztonság a napokban...

Időskori Biztonság a napokban figyeltem fel a tv-ben egy reklámra, amely azt hiszem az 1924-1966 között születetteknek ajánlja "termékét", nem tudom a részleteket, valaki talán tud segíteni ebben, hogy mi is ez ténylegesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 21:25
1 2 3 4 5
 21/41 Sworder válasza:
100%

Csatlakozva az előttem szólóhoz:

Először is ez nem egy biztosító, hanem egy közvetítő cég,

azaz jogi út esetén nem igazán kérhetőek számon (éljenek a magyar törvények...)

[link]

2012-es bevétel 1,5 milla

Tulajdonosa a máltai CVP Limited.

A 4Life Direct a Gibraltáron bejegyzett Red Sands biztosítási csoport termékeit értékesíti.

állítólag biztosításközvetítő, de itt nem találhatóak:

[link]

és itt sem:

[link]

Azaz nem látni hogy MNB vagy PSZÁF engedélyük lenne és

ez épp elég ahhoz hogy felejtős legyen, senkinek nem javaslom hogy akármennyi pénzt is rájuk bízzon!

De érdemes megkérdezni a hivatalos szerveket is pl. MNB, PSZÁF, Fogyasztóvédelem

2013. dec. 3. 11:37
 22/41 anonim válasza:
62%
Mélységesen fel vagyok háborodva! Időskorú az, aki ma 45 éves? Hol élnek ezek? Szerintem az időskor 70 év felett kezdődik! Én 67-ben születtem, de még egyáltalán nem gondolok a saját temetésemre. 11 éves gyermekem van. Idős lennék? Hibbantak!!!!!!!!!!
2013. dec. 16. 12:16
 23/41 anonim válasza:
0%
Kicsit rugalmasabb verziója van a Generálinak ahol...Pl.: van visszavásárlási érték, illetve 30 napos nemfizetés esetén nem szűnik meg azonnal minden felszólítás nélkül a szerződés, ahogy a 4Life Direct-nél. Ha valaki akar, a generálit ajánlom, ha valakit érdekel írjon Nekem.
2014. jan. 30. 14:43
 24/41 Anderlik Istvánné válasza:
100%
Ténylegesen egy csúnya átverés, amelyhez Szilágyi János a nevét és arcát adta. Pl. édesanyám 1934-ben született, ha havonta fizet 6.900.-ft-ot, akkor ha két év (vagy több) múlva meghal, a testvérem kap SZÁZEZER FORINTOT, miközben édesanyám két év alatt befizet 165.600.-ft-ot. Nem tudom, mennyit kapott ezért a reklámért Szilágyi János (úrnak nem nevezném) de szégyellje magát. Ha Gyurcsány Ferenc hazug, akkor Szilágyi János gonosztevő, aki idős, esetleg agyilag már nem teljesen tiszta embereket foszt ki!!!
2014. febr. 6. 16:19
 25/41 anonim válasza:
84%

Javasolnám mindenkinek, hogy messziről kerülje el a céget. A reklámjuk is már a manipuláció mesterműve.

Kérdésem: Miért lenne valakinek biztonságosabb az időskora attól, hogy lesz pénz a saját temetésére. Éld az életed és ne foglalkozz a temetéseddel, az az utódaid feladata elintézni. Ha nincs pénzük, akkor majd beszórják a hamvaidat a Duna parton. Ő dolguk. :)

2014. márc. 19. 12:08
 26/41 anonim válasza:
38%

Válaszolva a 4Life Direct-tel kapcsolatban felmerült kérdésekre, szeretnék segítséget nyújtani ahhoz, hogy megtaláljanak bennünket a hivatalos nyilvántartásokban.

A 4Life Direct Kft. szerepel a Magyar Nemzeti Bank Biztosításközvetítői (és szaktanácsadói) nyilvántartásában ( [link] a 212092570558-as nyilvántartási számon.

Megtalálhatnak minket az alábbi, közvetlen link segítségével is:

[link]

A Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited, amelyek az általunk kínált termékekre nyújtanak garanciát, szintén szerepelnek a Magyar Nemzeti Bank nyilvántartásában a következő nyilvántartási számokon: K8760434 és K8760441 ( [link]

Örömmel válaszolunk az esetlegesen felmerült kérdéseikre – közvetlenül elérhetnek bennünket a 06-1-696-1400-ás telefonszámon, hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között, míg szombaton 9 és 17 óra között. Amennyiben személyesen keresne meg minket, ezt megteheti irodánkban, a 1094 Budapest, Tűzoltó utca 57. szám alatt, hétköznapokon 9 és 17 óra között.

Üdvözlettel,

Rátkai Anett

Operációs vezető

4Life Direct Kft.

www.4lifedirect.hu

2014. ápr. 8. 13:23
 27/41 anonim válasza:
Most már csak fél év a 2 év helyett.
2014. ápr. 26. 14:46
 28/41 Kisváros válasza:
70%
Kicsit félrevezetőnek tartom a reklámot. Azt mondják, hogy egy temetés több millió forintba is kerülhet. Persze, ha olyat választ valaki!! Hál' Istennek most még van olcsóbb is. Egyelőre éljünk a mának, majd eltemet valaki! Ha nem a gyerekeim, akkor az önkormányzat.
2014. jún. 2. 10:40
 29/41 pupu222 válasza:

Rövid távon müködő csalás a befizetők csak rosszul járhatnak a reklámokat,alkalmazottak fizetését a háttéhatalom sápját mindent a befizetök finansziroznak,egyébként nem létezne a cég

vagy van ajándék a világon?

2014. jún. 19. 12:25
 30/41 anonim válasza:
82%
Dolgoztam nekik. Botrány. Kamu. nem ajánlanám
2014. júl. 2. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!