Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Időskori Biztonság a napokban...

Időskori Biztonság a napokban figyeltem fel a tv-ben egy reklámra, amely azt hiszem az 1924-1966 között születetteknek ajánlja "termékét", nem tudom a részleteket, valaki talán tud segíteni ebben, hogy mi is ez ténylegesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 21:25
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Mint írtam a tv-ben reklámként hirdette számomra ismeretlen biztosító társaság, azt hiszem napi "akár" 90 ft-os összegtől a kérdésben jelzett korosztály számára az üzleti lehetőséget, egy 8o-as tehát ingyenes telefonos elérhetőségről. De,csak "futólag" hallottam,próbáltam rákeresni net-en, semmit nem találtam, ezért jöttem ide a "gyakorikérdések-hez"..!
2012. jan. 19. 21:45
 2/41 anonim válasza:
Én is ezt hajtom már napok óta.Ha valaki tudja a telszámot pls írja meg!
2012. jan. 30. 17:24
 3/41 anonim válasza:
A tel szám:06-80/696-444
2012. dec. 10. 17:10
 4/41 anonim válasza:
2013. jan. 15. 08:14
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Átnéztem a honlapjukat, de arra a kérdésre, hogy mit ad napi 100.-ft. biztosítási díjért, semmilyen adatot nem találtam. Vagyis a lényeget nem lehet megtudni. Tudja valaki?
2013. febr. 16. 12:03
 6/41 anonim válasza:

[link]

Itt lehet többet is tudni .

Igaz ismeretlenek nekem így kitudja mit fizetnek majd ki :)

2013. febr. 22. 13:23
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt sincs díjtáblázat. Ezek valamit titkolnak!
2013. febr. 22. 13:50
 8/41 anonim válasza:
52%

A biztosítási idő első két éve után már semmilyen kivétel sincsen a biztosítási összeg kifizetésének tekintetében. Az 'Időskori Biztonság' biztosítási időszakának első két éve alatt csak akkor fizetjük ki a teljes biztosítási összeget, ha az Ön halála baleset eredménye; amennyiben Ön valami más miatt veszítené el az életét, az addig befizetett összes havi biztosítási díjat visszafizetjük a kedvezményezettnek. Az első két év elteltével a teljes biztosítási összeget kifizetjük, függetlenül a halál okától, ami akkor már lehet betegség, de baleset is.

Tehát arra játszanak, hogy az első 2évben elpatkolsz betegség miatt.

2013. febr. 28. 16:14
 9/41 anonim válasza:
100%

Szerintem ez a pár mondat mindent elmond

Kérdés:

Mit tud mondani a For Life Direct időseknek szóló haláleseti biztodításáról? Csalás, vagy létezó segítség ?

Válasz:

Tisztelt Dukát Istvánné!

Nem ismerjük a fenti céget és ők nem is partnereink. Óvatosságra intünk azonban mindenkit olyan megtakarítási formáktól, amelyek mögött nem bank / biztosító áll, hanem valamilyen pénzügyi egyesület, vagy vállalkozás.

Üdvözlettel:

- Az életbiztosítás.com csapata -

Forrás: [link]

2013. ápr. 8. 18:24
 10/41 Erdélyi András Krist válasza:
78%

Több okból sem tudom jó szívvel ajánlani:

1.Sosem ajánlok olyan konstrukciót/társaságot ügyfeleimnek,amelyekről nem tudható kicsoda-micsoda?Idézet a honlapjukról (www.4lifedirect.hu):

"Az 'Időskori Biztonság' biztosítást a 4LifeDirect kínálja Önnek és a garanciát Európa egyik vezető biztosító társaság(a)vállalja érte..." A társaság a Red Sands Insurance Group (Red Sands Biztosítási Csoport),amelynek weboldalán(www.hu.redsands.gi)az alábbiak olvashatóak,ha jól keresünk:"Red Sands Életbiztosítási Társaság,mely egy nagy nemzetközi biztosítási csoport része..." Oké,de mely biztosítók nyújtják a szolgáltatást,kivel szerződünk? Erről sehol egy betű sem. "...Nem vállalunk nyílt piaci kockázatot, ehelyett arra fordítjuk figyelmünket,hogy hosszú távon fenntartható kapcsolatrendszert építsünk ki mind a terjesztési,mind pedig az adminisztrációs partnereinkkel..." Vagyis egyszerű biztosításközvetítésről beszélünk,nem véletlen,hogy nem lehet díjat látni az oldalon sehol sem,majd megkeres minket valaki...Biztosan véletlen,hogy a cég Gibraltár-i bejegyzésű,amely közismerten off-shore paradicsom... A 4LifeDirect pedig egy egyedi függő (tehát egy társaság felé elkötelezett!)biztosítási ügynökség,akik a szerődést kínálják az ügyfeleknek,de nem ők a szerződők,nem ők nyújtják a szolgáltatást sem.Dél-Afrikai alapítású,ahonnan az 1990-es évek végén terjeszkedett az USA és Ausztrália felé, majd következett Nagy-Britannia,2008-ban Lengyelország és 2012-ben Magyarország.

2.Az nagyon jól hangzó marketing-fogás,hogy nem utasítunk el senkit,meg akár 100 ft./nap árért elérhető!Tessék elolvasni a szerződési feltételeket,különös tekintettel a kizárásokra...Mi van,ha két éven belül következik be a biztosítási esemény? Tök jó,hogy visszakapja a befizetett díjakat.A napi száz forintért pedig mindösszesen 500 ezer forintos szolgáltatási összeg jár,ez nem egy nagy etvasz! Ezen az éves díjon magyarországi -tehát utolérhető, megtalálható, ne adj' Isten perelhető- biztosítóval is köthető szerződés,magasabb szolgáltatási összegre és nem kell attól "rettegni",hogy csak nehogy két éven belül haljak meg,mert akkor nem ér a nevem,mondja a biztosító!

Abban az esetben lehet érdemes ezen a megoldáson gondolkodni,ha esetleg ismert komoly betegsége van az illetőnek,vagy elmúlt már 75 éves.

Egyebekben sok hazai megoldás nyújt kedvezőbb kondíciókat.

Amennyiben bárkinek hasonló jellegű témában segítségre,tanácsra van szüksége,bátran írjon akár privátban is.Független biztosítási tanácsadóként,vezető alkuszként igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni!

2013. máj. 15. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!