Alkusz vs. Többes ügynök?
"Többes ügynök: a pénzintézet felelősségére dolgozik és pénzintézet megbízásából." Kimegy mutat 3 P.I.-i terméket és eldöntöd melyik tetszik.
"Alkusz: saját felelősségére a te megbízásodból dolgozik."
Kimegy, megkérdezi mit szeretnél, megkeresi az optimális megoldást és azt viszi neked következő alkalomra.
Mielőtt megjelennének az ügynökök, hogy az alkuszok a legnagyobb jutalékos szerződéseket hozzák leszögezném:
MINDEGYIK KIJELENTÉSEM A TISZTESSÉGES TÖBBES ÜGYNÖKÖKRE és ALKUSZOKRA VONATKOZIK.
Minden egyes helyen vannak akik kiemelkedően végzik a munkájukat és vannak akik nem(csalnak), itt a lényeges dolog, hogy az alkusznak van a legnagyobb esélye hogy a te számodra a legkézenfekvőbb és megfelelőbb megoldást hozza.
áhá, tehát ha jól értem a többes-ügynök csak néhány PI-et termékeit értékesíti, azokat amelyekre megbízást kapott.
az alkusz pedig az ügyfél érdekeinek legmegfelelőbbet választja ki a teljes piacról. (jó esetben)
azért érdeklődöm, mert ilyen területen szeretnék dolgozni viszont a legfőbb célom az lenne, hogy az ügyfeleknek a legjobb termékeket tudjam közvetíteni és h ne legyen panasz, de többes ügynökként akkor vmilyen szinten meg lenne kötve a kezem és hiába tudom h van jobb termék azt nem érdekem ajánlani.
Köszi a segítséget!
Én is csak gratulálni tudok a szándékodhoz! Csatlakozom az előttem szólóhoz, alkuszként tevékenykedj, az jobb, korrektebb az ügyfél felé.
Ajánlom, hogy nézz meg több alkusz céget is, mielőtt döntenél, mert azért vannak különbségek, elég nagyok ám, leginkább partnerek, illetve üzletfilozófiában. Alkusz vagyok én is, ha gondolod, akkor kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!