Kisállatbiztosítás? (Részletek lent. )
Szeretnék érdeklődni a biztosítással kapcsolatban(azt hiszem ez az AegonDirekt kisállatbiztosítás).
Ha írnátok konkrét példákat,hogy nektek mire fizetett a biztosító azt megköszönném!
Az érdekelne leginkább,hogy vizsgálatokat is térít-e.Konkrétan engem a vérvétel(20 ezer forintos tétel) és az allergiateszt (intradermális bőrpróba,árát nem tudom sajnos) érdekelne!
És azt szeretném megkérdezni még,hogyha tegyük fel megkötöm most a biztosítást a kutyusomnak és jövőhéten mondjuk viszem valamilyen vizsgálatra,akkor azért rögtön fizet a biztosító vagy van átfutási ideje a dolognak?
Válaszotokat előre is köszönöm(csak komolyakat várok!!!)!
Első kommentelő!
Te pedig miért kötekedsz?Tudtommal ez az oldal azért van,hogyha van valami kérdésed bármivel kapcsolatban,akkor feltedd azt embertársaidnak!Nemde?!
És én pont hogy nem a biztosítóhoz akartam menni először,hanem tapasztalatokat szerettem volna megismerni!Ami szerintem a kérdésemből kiderült!
Második kommentelő,köszönöm a válaszodat!:)
Köszi szépen mindenkinek!
Hát látom tényleg nincs értelme a dolognak...többet veszítek,mint nyerek vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!