Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Kisállatbiztosítás? (Részletek...

Kisállatbiztosítás? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni a biztosítással kapcsolatban(azt hiszem ez az AegonDirekt kisállatbiztosítás).

Ha írnátok konkrét példákat,hogy nektek mire fizetett a biztosító azt megköszönném!

Az érdekelne leginkább,hogy vizsgálatokat is térít-e.Konkrétan engem a vérvétel(20 ezer forintos tétel) és az allergiateszt (intradermális bőrpróba,árát nem tudom sajnos) érdekelne!

És azt szeretném megkérdezni még,hogyha tegyük fel megkötöm most a biztosítást a kutyusomnak és jövőhéten mondjuk viszem valamilyen vizsgálatra,akkor azért rögtön fizet a biztosító vagy van átfutási ideje a dolognak?

Válaszotokat előre is köszönöm(csak komolyakat várok!!!)!

2011. jún. 28. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket miért nem a biztosító ügyintézőjének teszed fel?
2011. jún. 28. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
én számoltam és nem éri meg. évente van 1 vérvétel és mondjuk 5 évente egy nagyobb ötven-százezres kiadás a kutyával. (nekem 4 van) akkor ennél többet kéne kifizetnem biztosításban. és egy csomómindent nem fizet.
2011. jún. 28. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Első kommentelő!

Te pedig miért kötekedsz?Tudtommal ez az oldal azért van,hogyha van valami kérdésed bármivel kapcsolatban,akkor feltedd azt embertársaidnak!Nemde?!

És én pont hogy nem a biztosítóhoz akartam menni először,hanem tapasztalatokat szerettem volna megismerni!Ami szerintem a kérdésemből kiderült!

Második kommentelő,köszönöm a válaszodat!:)

2011. jún. 28. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtalálsz mindent, a 6. oldalon van, ami téged érdekel.

2011. jún. 28. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is akartunk kötni, de ahogy átnézegettük a lehetőségeket, mi is úgy döntöttünk, hogy szar az egész. Egy csomó mindent nem fizet, amit mégis fizet arra ilyen kacifántos kifogásokat találhatnak, hogy inkább mégsem fizetik, nem tudom mindnél így van-e, de amit mi néztünk, ott úgy volt, hogy nem is mindegy melyik orvoshoz viszed, csak bizonyos orvosokat fogadnak el, ráadásul így is úgy is ki kellett volna fizetni ott az orvosnak, és utólag elbírálta volna a biztosító, hogy akkor megtérítik-e az árát. Mondjuk, ha van egy sürgős eset, akkor marhára nem fogom keresgetni, hogy akkor épp melyik partner tart nyitva, meg ahogy néztem jellemzően a drágábbak voltak a partnerek, annál nagyobb szívás meg a világon nem lett volna, ha odaviszem a drága dokihoz, perkálok, aztán jön a sajnálkozás a biztosítótól, hogy bocsika ezt nem fizetjük ki. Így hagytam a fenébe, olcsóbb ha nem biztosítom.
2011. jún. 29. 02:04
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Jaaa és nem az egész árát térítették volna meg, csak bizonyos részét, meg van ilyen éves limit, hogy mennyit, meg tényleg ahogy többször átolvastam a mire nem érvényes listát, akkor ez a mondat jutott eszembe: Akkor mégis mi f4szt fizetnek?
2011. jún. 29. 02:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Hát látom tényleg nincs értelme a dolognak...többet veszítek,mint nyerek vele :(

2011. jún. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!