Most szerzetem meg a jogsim 18 évesen mennyi lenne egy biztosítás kocsira?
Pedig hihetsz neki...1.8-as kocsi, meg fiatal is vagy...első évben A0-ban simán lehet annyi.
Ilyenkor azt szokták csinálni, hogy apuci vagy anyuci az üzembentartó, és úgy olcsóbb.
Az első év az sajnos nem lesz olcsó, viszont ha kibírod az első évet baj nélkül akkor a következő évben évforduló előtt már újra megnézheted hol olcsóbb és kaphatsz egy csomó helyen kedvezményeket. pl: kármentesség, meg a B1 az új évben stb.
A legtöbben a nem túl aktív nagymami, vagy nagypapira kötnek kötelezőt. Olcsóbb is és ha baj van nekik akkor sem lesz annyival drágább a következő évben, és még átiratod az üzemben tartót évfordulókor és az új üzemben tartó A0-ból indul. És mire te rendes kedvezményeket is kapsz, mert már annyi idős leszel, akkor is elkezdheted gyűjteni a bónuszokat.
Ülj le egy kalkulátorprogram elé (a legtöbbet használt a netrisk és a biztositas.hu és számolgasd ki hogy éri meg a leginkább.
Vidéki, középkorú rokon sokat segíthet.
Sajnos a típus sem túl jó ómen a biztosítóknál, de nézd a pozitív oldalát:a GTI még ma is egy ikon.:-))
Te hülyönc, 60 lovas roggyant kisteherautóra 6 éve fizettem 29 évesen, 11 éves jogsival 64 ezret!!!!!
Asszed vicc a rendszer? Asszed nem kispókon meg trabin tanultam 12 évesen? Asszed nem nyúltunk GTI 1-es golfot 16 évesen?
Ha van pénz jogsira, luxusra, benzinre hülyegyereknek, akkor lesz biztosításra is hozzá, mer hogy másokat fog veszélyeztetni, az tuti. Vagy majd kevesebbet iszik/füvez el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!