Mik a tapasztalataitok az életbiztosításokról?
30 éves kortól már lehet kötni, mivel az elhalálozások száma ugrásszerűen megnő 35 felett.
De az érvényesítésre nem gondol senki! Egy sima életbiztosítást is nehéz elintézni, a gyűjtős életbiztosítást nem ismerem, de az Allianz nem szeret fizetni.
Egy sima életbiztosítás érvényesítéséhez egy csomó pénz kell.
Boncoltatás, csomó szakvélemény, akár autóbalesetnél a roncs vizsgálata, ez utóbbi 200-300 ezer ft is lehet.
Szerintem azt döntsd el mi a célod és milyen szolgáltatásokat szeretnél. És a jobbaknak nincs lejárata! Szerintem olvasgass itt: [link] még egy kicsit és kapsz némi képet róla. És hallgass meg egy függő közvetítőt is meg egy alkuszt is. Én függő közvetítő vagyok. Az alkuszok 80% is a mi termékeinket értékesíti szívesen. Csak azt állítják, hogy a legjobbat adják, de nincs annyi választási lehetőségük mint nekem. Az igényfelmérés kb 1 órás procedúra korrekt módon. Nem 4 kérdésre választ adva. De mivel ezen az oldalon a kérdésre kell válaszolni ezért:
Szerintem jó dolog csak meg kell tanulni használni!
Ha havonta szeretnéd fizetni az is megoldott.
A lejáratkori kifizetés a legtöbb esetben szerintem máshol is korrekt csak a megkötéskori tájékoztatás nem. Nincs olyan hogy kell! Ajánlás van és a legtöbb az 10 éves vagy hosszabb de már itt is vannak kivételek. Az okát itt nem érek rá ragozni. A legjobb az ami az igényeidnek megfelel. És végül ha tudtam volna olyat kötni mint amilyenek most vannak akkor már 15 évesen kötöttem volna.
Remélem segíthettem :)
köszi a válaszokat. majd körülnézek, hol érdemes megkötni ilyesmit.
én egyébként inkább nem igazán a baleset, vagy halál előfordulásának lehetősége miatt kötném, hanem inkább úgy, mint egy pénztakarékossági forma. így is hasznos? persze az sem hátrány, h ha vmi történik, akkor van mihez nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!