Külföldről kocsira biztosítás?
Figyelt kérdés
Angliában él rokonom az ő nevére szeretnék venni kocsit amit itthon használnék. Biztosítás hogy oldható meg? Olyat szeretnék ,hogy itthon kötök rá ha lehetséges.2011. jan. 17. 17:11
1/4 anonim válasza:
Ha itthon használod és magyar rendszámos az autó, akkor eleve csak itthoni biztosítás jöhet szóba...nem értem a kérdést? mi a baj?
2/4 A kérdező kommentje:
Angol rendszámosat vennék angliában a kinnt élő rokonom nevére de magyarországon szeretném használni.
2011. jan. 17. 21:31
3/4 anonim válasza:
Értem, és szerinted itthon tudod majd gond nélkül használni? Mert nekünk is van egy angol rendszámos, jobb kormányos kocsink, de barátom el akarja adni, mielőtt hazajön, mert itthon nem mer azzal járni, ne szekálják a rendőrök. Meg ugye előzésnél elég nagy hátrány.
Mi egyébként Spanyolországban vettük, és ott lehetett angol biztosítónál angol biztosítást venni rá, de ott rengeteg angol él, szóval megéri nekik irodákat nyitni, de szerintem itthon nem dolgoznak angol biztosítók, magyar biztosító pedig angol műszakis kocsira nem köthet szerintem biztosítást, mert a spanyol biztosítók sem tehetik ezt meg. Legalábbis minket nem vállaltak el...Esetleg lehet interneten el lehet intézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem tudnám mivel kb. olyan mintha kint lenne egy kocsija és haza jött vele rokon meg ugye használhatja...
2011. febr. 7. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!