Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Milyen biztosításod van és mire?

Milyen biztosításod van és mire?

Figyelt kérdés

2024. júl. 7. 22:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
8%
Talán te mondod meg, milyennel csapassam? XD Maximálisan kielégíti a szükségleteim, miért cserélném le? :D Vegyek egy új szart, amibe minden EU szabvány fos megtalálható? :D
2024. júl. 10. 10:09
 22/28 Paczalos István ***** válasza:
60%

Elég sok féle van.

-KGFB + Casco

- 2 féle lakásbiztosítás

- életbiztosítás

- Egészségbiztosítás

- utasbiztosítás (csak ha külföldre megyek)

2024. júl. 11. 14:52
 23/28 anonim ***** válasza:
45%
22-es? De ebbe van megtakarítási bizti is?
2024. júl. 11. 15:15
 24/28 denibá válasza:
72%
Amit az életbiztosításról írtatok, az nem igaz. Nekem volt egy 15 éves futamidejű életbiztosításom és amikor lejárt, több millió forintot visszafizettek (az összeg nagysága a havi befizetések nagyságától függ). A biztosítás ideje alatt a befizetett összeg 20%-át levonhattam az SzJA-ból. Gyakorlatilag a teljes befizetett összeget visszakaptam és ha a biztosítási idő alatt történt volna velem valami, nem a családnak kellett volna kiszenvedni a gyógykezelést - vagy a temetést.
2024. júl. 12. 07:56
 25/28 anonim ***** válasza:

18-as...nem mindenki 2 milliós taligával jár.Ha már így nevezed az autódat.

Te vagy akkor a szuperhős a filmekből gondolom aki ráadásul még örök életű is.

Gratulálok.További sok sikert!

Kérdéesre a válasz: GFB,lakás,életbiztosítás,balesetbiztosítás,egészségbiztosítás,megtakarítások vannak nekem.

2024. júl. 12. 11:02
 26/28 anonim ***** válasza:

24, igen, de ott a +várható érték kifejezetten az adójóváírás, vagyis nem hagyod, hogy a bűnöző politikusok ellopják a pénzed.

25, mindenki a saját pénztárcájához illő autót válasszon magának, amit taligának hívhat! Én annak hívom, mert gond nélkül kicsengetem az árát. De pár év múlva majd kiszállok a tízmilliós sportautóból is, azon sem lesz casco.

2024. júl. 12. 20:21
 27/28 krwkco ***** válasza:

"amikor lejárt, több millió forintot visszafizettek"

Ez semmit nem jelent, ha nem tudjuk, hogy hány milliót fizettél be. És az mennyit ért volna 15 év múlva, ha befektetted volna. Még ha a teljes befizetésed visszakaptad, akkor is el kellene osztani a 15 év alatt lezajlott inflációval.

"A biztosítás ideje alatt a befizetett összeg 20%-át levonhattam az SzJA-ból."

Ezt akkor is megtehetted volna, ha önkéntes nyugdíjpénztárba vagy NYESZ-R-be fizetted volna be.

"a biztosítási idő alatt történt volna velem valami, nem a családnak kellett volna kiszenvedni a gyógykezelést - vagy a temetést."

Erre való a megtakarítások mellett megkötött kockázati biztosítás.

Összefoglalva: a visszakapott milliók ellenére nem valószínű, hogy jól jártál. Persze, nem kizárt, nem tudhatom. De aki a példádat követni akarja, jobb, ha a fentieket is figyelembe veszi.

2024. júl. 12. 22:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Lakásbiztosítás hitel miatt
2024. júl. 15. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!