Milyen biztosítást ajánlatok haza cél hogy egy esetleges műtét esetén ne legyek várólistán?
Nekem CIB banknál van számlám, oda van kötve egészségőr biztosításom, abból a legmagasabb. Kb 13e Ft havonta. (az újaknak azt hiszem már olcsóbb).
Abban korlátlan majdnem minden. Az egynapos sebészetek vannak benne a műtétekben.
Van 10e Ft önrész mindenre. Tehát minden vizsgálatból 10e Ft-ot fizetned kell így is.
Nekem nincs lehetőségem máshova menni, mert előzmény betegségeket nem térít ami a biztosítás előtt jött elő. Még így is megéri, mert egy sima járóbeteg vizsgálat ma már 30 alatt nem jön össze.
Volt műtétem év végén, kb 800e Ft-ért. Abból is csak 10e Ft-ot fizettem. SZTK alapon a fene tudja mikor kerülte volna sorra.
Viszont ez csak egynaposokra vonatkozik, ha másnap legkésőbb távozhatsz.
Tehát akkor az igazán nagy műtétekre ugyanúgy váró lista van? pont arra aminél még fontosabb is lenne mert súlyosabb?
Máshol is?
a "nem egynapos" műtéteket továbbra is sztk alapon tudod csak igénybevenni.
Sürgősségi ellátás meg ilyenek szintén.
100%-ig mentesülsz a várólistáktól, amennyiben kormányközeli főmufti, vagy a helyi kiskirály, vagy a főorvos/professzor/kórházi fontosember rokona vagy. A rák ezekben az esetekben sürgős.
Minden más esetben a rák ráér.
A biztosítás szrt se ér Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!