Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Megkössem a legolcsóbb kötelez...

Megkössem a legolcsóbb kötelező biztosítást 42/éves díjért, vagy kössek 65-ért olyat. amiben van vadkár elleni biztosítás is?

Figyelt kérdés

A Casco-ból már pont kicsúsztam, de a kötelezőt lenne lehetőségem kiegészíteni az egyik biztosítónál vadkárra.

Szoktak lenni a szezonokban vadbalesetek ahol közlekedem (vidék)

máj. 31. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Én nem kötnék 65-ért.
máj. 31. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
És akkor majd fizet a biztosító az őznek akit elütöttél, vagy hogy képzelted...?
máj. 31. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Egyik ismerősünknek volt, hogy fél éven belül a kocsi jobb, majd a bal oldala is sérült ugyanígy vadkár miatt (vidéken). Így ennek alapján lehet elgondolkoznék rajta. Bár azt hogy ez esetben mennyire kötekszik-e a biztosító azt nem tudom. Erről nincsen tapasztalatom.
máj. 31. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen jó a 42 ezres.
máj. 31. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egyszer volt egy olyan esetem pár éve, hogy éjjel egy szarvassal "koccantam", de csak annyi volt, hogy kicsit meglöktem a farát, mert már majdnem állóra fékeztem a kocsit. Megijedt, átugrott a szembesávba, ahol egy autó kb. 110-120-al belerongyolt szerencsétlen állatba.

Az állat azonnal elpusztult, a fazon 4 éves lánya meg ott ült a hátsó ülésen, gyerekülés nélkül - szerencsére neki sem lett semmi baja.

Megadtam a számom a férfinek, hogyha tanuskodni kell, vagy hasonló.

Pár hét múlva hívott, hogy a kocsija totálkáros lett, és vajon az én biztosítóm fizet-e neki?

MOndtam neki, hogy ne haragudjon, de nem én vagyok a hibás a balesetben, szóval erről tegyen le. De több milliós kára lett, és vadkárt, büntetést is fizetnie kellett a végén.

máj. 31. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Es az relativ gyorshajtasra is fizet?

Meg fizet a vadasztarsasagnak a vadert?

jún. 1. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!