Megkössem a legolcsóbb kötelező biztosítást 42/éves díjért, vagy kössek 65-ért olyat. amiben van vadkár elleni biztosítás is?
A Casco-ból már pont kicsúsztam, de a kötelezőt lenne lehetőségem kiegészíteni az egyik biztosítónál vadkárra.
Szoktak lenni a szezonokban vadbalesetek ahol közlekedem (vidék)
Nekem egyszer volt egy olyan esetem pár éve, hogy éjjel egy szarvassal "koccantam", de csak annyi volt, hogy kicsit meglöktem a farát, mert már majdnem állóra fékeztem a kocsit. Megijedt, átugrott a szembesávba, ahol egy autó kb. 110-120-al belerongyolt szerencsétlen állatba.
Az állat azonnal elpusztult, a fazon 4 éves lánya meg ott ült a hátsó ülésen, gyerekülés nélkül - szerencsére neki sem lett semmi baja.
Megadtam a számom a férfinek, hogyha tanuskodni kell, vagy hasonló.
Pár hét múlva hívott, hogy a kocsija totálkáros lett, és vajon az én biztosítóm fizet-e neki?
MOndtam neki, hogy ne haragudjon, de nem én vagyok a hibás a balesetben, szóval erről tegyen le. De több milliós kára lett, és vadkárt, büntetést is fizetnie kellett a végén.
Es az relativ gyorshajtasra is fizet?
Meg fizet a vadasztarsasagnak a vadert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!