Hol a legolcsóbb most a kötelező személyautó biztosítás?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 11:14
1/6 anonim válasza:
Sokmindentől függ. Autó és sofőr kora, lakcím, használat jellege, bonusmalus, díjfizetés módja és gyakorisága miegymás. Ezer kalkulátor oldal van, töltsd ki és kiderül. Nekem az Allianznál van, új autó, 1literes motorral, Pesten, B2 így 40 az éves díj.
2/6 anonim válasza:
3 autóm van, mindhárom különböző biztosítónál, mert úgy jött ki a legolcsóbbra.
3/6 anonim válasza:
ezt igy senki nem fogja tudni. egy alkusz oldalán ha beütöd az adataidat és a kocsi adatait akkor a kalkulátor megmondja, hogy személy szerint a te gépjárművedre kiadja a legkedvezőbb ajánlatot.
4/6 anonim válasza:
Édes jó Istenem, hogy lehet ilyen kérdést föltenni, mikor kismillió dologtól függ a biztosítás összege?!
Nem mindegy, milyen kocsi, hány éves, te hány éves vagy, hol laksz, milyen bónuszod van, hogy akarod fizetni, stb. Nekem pl évi 18 ezer a biztosításom egy új kocsira az Allianznál, mert B10-ben vagyok, de neked meg lehet, hogy egy ugyanilyen kocsira is mondjuk az Aegonnál lenne olcsóbb.
Ott a Netrisk, tessék használni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!