Ha a biztosítási díjat nem átutalással fizetem ki, abból milyen hátrány származhat?
Bemennék a biztosító számlavezető bankjának egy fiókjába, és ott pénztári befizetéssel rendezném a biztosítási díjat.
Kérdés, hogy ezt rendesen lekönyveli-e a biztosító? Érzékeli-e, hogy átutalással vagy befizetéssel érkezett meg az összeg?
A közlemény alapján beazonosít, ez nem kétséges. (ugyanaz lenne a közlemény, mint amit az átutalásban kérnek megadni)
A kérdés továbbra is az, hogy van-e különbség az átutalás és a befizetés között. (egyelőre nem kérdezném meg tőlük, mert itt gyorsabban választ kaphatok)
jah, hogy a bankban fizeted be átutalás helyett, oké, így értem. Azt hittem az ügyfélszolgálaton fizeted be.
Ezzel kapcs inkább hívd fel őket szerintem, az a tuti.
Persze hogy érzékeli, hisz neki ezáltal pluszköltsége keletkezik.
Cégek ugyanis céges számlán fizetnek azért mert te készpénzben fizetsz be a bank pénztárában.
Így neked ingyenes, ők viszont fizetnek érte, nem fog nekik tetszeni. Ennyire nem kellene sóherkedned.
De a kártyás - bocsi, kérdező az off-ért - nekik miért nem éri meg? Miért jobb a csoportos helyette?
Amúgy a kiküldött levelükben ott a kártás fizetés opció is. Egyelőre nem mertem rákattintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!