Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Miért ilyen köcsög a biztosító?

Miért ilyen köcsög a biztosító?

Figyelt kérdés
Hitelkártyám van és mellé olyan biztosítás, ha kórházba kerülök (bármilyen oknál fogva) akkor segitséget nyújtanak. Ma elmondtam nekik hogy van tartós betegségem amivel le vagyok százalékolva, és kórházba is kerülhetek. Arra hivatkoznak ismert betegség esetén nem tudnak segíteni
2023. dec. 27. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos minden biztosító esetén ez van ,hogy a korábban meglévő betegségekre nem terjed ki a biztosítás. Sok ilyen termék van sok különböző banknál ,sok biztosítónál. Hogy miért? Nem tudom de feltételben tuti le van írva.
2023. dec. 27. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem "köcsögség", hanem a szerződédben leírt feltétel.
2023. dec. 27. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Olyan ez, mintha a lángokban álló házadra akarnál biztosítást kötni. Lehetetlen. A biztosítóban sem hülyék ülnek.
2023. dec. 27. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ezt írtad alá. Inkább mondjuk úgy, hogy ők kevésbé tirpákok és nem hányták a szemedre, hogy nem jelezted előre és a szerződést sem olvastad el
2023. dec. 27. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert biztosító, nem ingyen pénzosztoda. Kicsit használd az agyadat.
2023. dec. 27. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Mintha vennék tőled egy Suzukiz, de másnak pazaszkodnék, hogy miért nem Audi.

Azért mert a szerződés a Suzukira szól.

Hitelkártya, bankkártya mellé amúgy szerintem inkább utasbiztosításokat adnak, de lehet te kivétel vagy.

2023. dec. 28. 09:02
 7/8 BeefEater ***** válasza:
82%
Attól függ, milyen biztosítás pontosan. Némelyik egészségbiztosításnál lehet olyan extrát kérni, hogy ne zárja ki a meglévő betegségeidet. Olcsó mondjuk nem lesz.
2023. dec. 28. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

CIB-től van union egészségőröm. a nagyértékű diagnál meg a sebészetnél van csak kizárva az előzmény.

Havi 10e Ft.

2023. dec. 28. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!