Készülékbiztosítást hogy lehet lemondani? (Mert nem engedi a biztosító).
Vettem egy okos telefont és sajnos rábeszéltek a biztosítására.
Már amikor kötöttük a szerződést is jelezték, bármikor visszamondhatom a biztosítást.
1 hónap se telt el már visszamentem a Media Marktba, hogy megszüntessem ezt a drága biztosítást ami havi szinten vonja le az összeget a bankszámlámról.
Azt mondták meg is csinálták, úgy gondoltam sikerült mert előttem végezték a műveletet a telefonomon.
Ehhez képest ismét levonták az összeget a bankszámlámról.
Pedig azt mondták, hogy ha a szerződéskötés dátuma előtt egy nappal is megszüntetem a biztosítást akkor a következő havit már nem vonják le. Azaz ha 16-án indult a biztosítás és 15-én ezt megszüntetem akkor a következő havit már nem vonják le.
És mégis levonták...
Mi a probléma szerintetek? Hogy tudom lemondani most már fixen ezt a felesleges biztosítást?
Ez a Media Markt saját céges biztosítása... Már bánom, hogy a telefont is ott vettem.
Válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm szépen.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!