Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hogy zajlik egy autóbaleset...

Hogy zajlik egy autóbaleset után a kötelező biztositás elintézés?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik egy autóbaleset után a kötelező biztositás elintézés? Tegyük fel neki koccanok az egyik autónak megirjuk a betétlapot onnantól hogy lesz? Az én biztositom fizeti a javitást és a kárt? Nekem meg semmit? Bekell jelenteni a kárt? Kapok valami csekket?
2010. okt. 7. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Te lóval közlekedsz, vagy mi?
2010. okt. 7. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Most cseréltem le a nyerges pacimat
2010. okt. 7. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A kitöltött aláírt baleseti bejelentő másodpéldánya a tiéd lesz. Ezzel befáradsz a biztosítódhoz, hogy csináltál egy kárt. Erre 15 napod van, de valószinű, hogy a kárvallott már másnap megteszi, és már tudni fognak róla a te biztosítódnál. És itt le is zárult a dolog. Pár hónappal később kapsz egy levelet, amiben leírják, hogy mennyi bizotsítási összeget fizettek ki helyetted, és ezt 2 biztosítási szint visszaléptetéssel honorálják neked.
2010. okt. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!