Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Há rákötöm a tvt 380ra,...

Há rákötöm a tvt 380ra, szerintetek fizet a biztosító villámkárra?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, nem etikus meg minden, nincs szükség kioktatásra, páromtól hallgattam eleget. A helyzet az, hogy évek óta nem kellett semmit sem kifizetniük, mi meg már százezreket ott hagytunk, szóval úgy vagyok vele, hogy ha megoldható, akkor fizessenek.

Helyzet a következő: gyerkőc játszik a nappaliban, minden megy, ahogy kell, majd egyszer csak egy kisautót belecseszett a tvbe és azóta fekete vonalak vannak rajta, használhatatlan az egész. Külsőleg semmi nem látszik a képernyőn, nem is tapintható a kár. Szerintetek megoldható, hogy így fizessen villámkárra a biztosító? Nem szívesen dobok ki a kukába egy több mint 200ezres tvt.

2022. okt. 24. 18:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hardveraprón eladod árában alkatrésznek, ha nem találsz előtte jó kijelzővel döglöttet adott típusból.
2022. okt. 31. 07:59
 12/12 pekkay válasza:

ha teljesen mukodeskeptelen a keszulek, akkor add be. es allitsd, amit irtal. hogy epp a viharos idoben a villamtol vagy a gyerektol ment ki a tv azt nem vagy koteles tudni. epp a masik helysegbol jottel, amikor eszlelted a tenyt, nincs kep. hogy tevedsz, mert esetleg nem villamcsapta a keszulek az nem gaz, nem vagy rontgenszemu, multbalato szakerto. csak tippeltel, "mi mas lehetne" alapon.

pont.

ui.: varjuk a fejlemenyt.

2022. nov. 4. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!