Az egyik ismerősömnek leégett a háza, ilyenkor válthat biztosítót? Bővebben lenn
Így sem fognak téríteni, csak a nyugalmat fizette eddig, aminek vége abban a pillanatban amint felhívta a kárigény-bejeleblntő telefonszámot. A befizetett dijakból elmehetett volna pl Ibizára ha nem szopja be az ügynök fenyegetéseit. Egy google keresés lett volna az egész, mielőtt belemegy a biztosítós spirálba. Tessék egy kis olvasnivaló pár hónapra, jó szórakozást:
A kockázatviselés ideje alatt bekövetkezett és a biztosítási szerződésben benne lévő károkra a biztosítónak kötelező fizetnie, hiszen erről szól a biztosítási szerződés. Egy lakásbiztosítás esetén a tűzkár alapból benne van az összes biztosításban. Csak vis major esetén nem fizetnek.
Olyan nincs, hogy "berág rá a biztosító", nem az óvodában vagyunk.
#2 Meg sületlen baromságokat ír.
Látom jönnek az ügynökök, mint légy a meleg kulára, kettest szénné is pontozták xd
Nekem volt olyan esetem, hogy 5 éve fizettem a hülyék adóját a lakásomra, amikor beázás történt akkor pedig azonnal hívásszűrési listára raktak, többé nem lehetett elérni a férgeket. Megcsináltattam saját költségre, valami lófütty 50 ezer ft-ból kijött. Ha egy ilyen összegnél azonnal elérhetetlenné válik az ügynökférek, akkor vajon mi várható ha leég a ház? Anyáméknál csőtötés után ugyanez volt, szerencsétlen nyuggerek, 20 éve fizetik a biztosítást, azonnal hívásblokkolót kaptak amikor megkeresték ezügyben a retkeket :-D De biztos viccből találják ki a károsultak ezeket a történeteket és az is csak véletlen lehet, hogy a legtöbb biztosító letiltotta a google értékeléseket, mert kb 1,3 / 5 volt az átlaguk.
Ja persze, letiltja a biztosító a számodat. Más mesét találj ki, haver!
Érdekes, nekem tavalyelőtt beázott az ablak alatt a fal. Csináltam róla pár fotót, elküldtem e-mailben a biztosítónak, küldtek egy kártérítési ajánlatot, elfogadtam, kiutalták. Ki se jött senki megnézni.
Tavaly belém jöttek egy piros lámpánál hátulról. Megírtuk a betétlapot, felhívtam a biztosítót, kijött a kárszakértő, ideadta a szemle jegyzőkönyvet, azzal bementem a szervizbe, a többit intézték, kijavították a kocsit, egy fillérembe nem került.
De persze, én vagyok a hülye és az összes biztosító szemét...
5-ös debil a tipikus "történetmesélő ügynök". Lényege, hogy a történeteivel próbál félelmet kelteni, így beszedni az ügynöki díjat (a félelem díját) a madarak után. Fizess, vagy úgy jársz, mint a kitalált történetben Julika néni, aki nem fizetett védelmi pénzt, bezzeg Karcsi bácsi a biztosító védőszárnyai alatt fürdik a pénzben. Itt a vége fuss el véle. A nemfizető biztosítós történetekre ügyet se vess, csak pár ezer van évente, durván az esetek 99 százaléka.
Mindenkinek javaslom, hogy olvassa el bármelyik agymosó marketinges könyvet (pl Frank Bettger - Az üzletkötés iskolája), ugyanazok a módszerek vannak leírva, akár biztosítási ügynök, ingatlanhirdető hiéna, mindegyiknél ugyanazok a módszerek játszanak. Csak a tisztánlátás végett.
Vicces ez a biztosítóellenes hoaxos válaszoló. Egy forrást hagynék itt, de bőven van hasonló. 2020-ban a nem-életbiztosítási kárráfordítás (amit a "nem fizető, félelemben tartó gonosz cég" kifizetett), közel 279 milliárd forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!