Megint megadta egy ismerősöm a telefonszámomat egy biztosítási ügynöknek, hogyan tudnám kezelni a leggyorsabban?
Nem is értem egyébként ez az ismerősöm honnan vette a telefonszámomat, mert sosem adtam meg neki... na de ha már keresni fog a héten a tipikus dumával hogy rengeteg ügyfele van és csak most ért rá felhívni, gondoltam felkészülten veszem fel a telefont.
Milyen kérdéseket tegyel fel neki amivel zavarba hozhatom?
Milyen kötelezettségei vannak az MNB felé, amiket be kell tartani? Pl rögzített hivás
Milyen kifejezéseket nézzek át?
Bármi jöhet, amivel hiteltelenné tehetem egy 5 perces beszèlgetés alatt. Köszi!
Egyébként a német, 3 betűs profi cégről van szó ismèt :D
Amúgy nincs valami szabály erre hogy ha nem én adom meg neki a számomat akkor nem hivhat fel értékesítéssel kapcsolatos témával?
Ti hogyan rázzàtok le őket? :D
Ha a barátod adta meg ajánlás útján, akkor jogosan van nála a számod.
Nem kell hiteltelenné tenni meg megalázni szerintem. Egyszerűen felveszed, amikor elkezdi a mondókáját, akkor leállítod, mondod neki, hogy ismered a céget, de nem érdekel az ajánlat és lerakod. Ennyi.
Ha nem adtál engedélyt a barátodnak, hogy megadja a számodat bárkinek is, akkor azért én vele is elbeszélgetnénk... mifelénk ez úgy működik, hogy ha valaki tőlem egy barátom számát kéri, akkor én elkérem az övét és eljuttatom a barátomhoz, hogy ő keres, hívd fel ha akarod. Vagy megkérdezem, hogy kiadhatom-e a privát számát.
Az ügynökkel meg felesleges szájkaratéznod, valószínűleg felkészültebb, mint te. Ha nem érdekel az ajánlata, zárd rövidre a dolgot, mondd meg neki hogy nem érdekel és kérd meg, hogy törölje a számodat, mert nem vagy kíváncsi a jövőben sem az ajánlataira. Vagy mondd, hogy majd keresed, ha érdekel a dolog.
Az értékesítő egy ember, aki végzi a munkáját. Miért ne védeném?
Te mit szólnál, ha valaki csak azért lenne tajt paraszt veled, mert nem szimpatizál a foglalkozásoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!