Ha beáztat a szomszéd, a biztosítot neki kéne inteznie vagy nekem?
Cegre nezve rossz hirnev keltés.
Jaj de lehetne sorolni
A kérdés az, milyen biztosítás van. Ha te nem intéztél biztosítást, csak a házé van, akkor az a helyreállítási költségeket (közös használatú csövek, a társasház tulajdonában lévő falak) fedezi a társasház részére - ezzel a részével nincs neked dolgod amúgy sem.
Az, hogy neked ezen felül károd lett (festés, üzemkiesés), azt a társasházi biztosítás nálunk nem fedezi, és gondolom ez az általános. Ha van neked az ingatlanodra (egyáltalán saját? ha nem, akkor a bérbeadónál kell kopogtatni) lakásbiztosításod, akkor őket kell felhívni, náluk kell bejelenteni a kárt.
Plusz ha a donokomnek kell a biztositohoz rohangalnia mert nem vagyok a ceg kepviseloje, azzal meg ő lesz akadalyozva abban hogy a másik cégét vigye addig.
Azaz ezzel nem is egy cégmukodes akadalyozott
24 a keoviselo azt mondta hivjam en a tarsashaz biztositoját.
Koszi a válaszod. Akkor igy lesz. Aztan a főnök majd intezi a pert szerintem
26 ez iroda. Egy tarsashaz aljában.
A net sem mindegy mit hasznalunk. Pl hivatalosan céges netrol kell szamlazni is a nav felé is megy be. Tilos pl.otthoni wifirol szamlakat kiallitani. Cégeknek dolgozunk plane. meg titoktartasi szerz minden van.
Kit akartok perelni?😆
Bolond főnököd lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!