Az Union biztosítóval kötött szerződésem hogy tudom felmondani?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 16:18
1/10 anonim válasza:
Durva lesz, amit írok de; kapaszkodj meg: a szerződéstől függ!
2/10 A kérdező kommentje:
Határozatlan idejű szerződésem van
2021. dec. 9. 17:36
3/10 anonim válasza:
Akkor felhívod őket és megmondod a magadet
4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de azt mondta be a gép hogy csak ők tudnak engem hívni én őket nem.
2021. dec. 9. 19:02
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen számot hívtál? A központi számukon kívül Budapesten hat területi iroda van, és minden megyében is van területi irodájuk; minden irodának egyéni telefonszáma van.
Nem félreértetted? Több helyen találkoztam olyannal, hogy ha olyan nagyszámú volt a hívás, hogy nagy lett volna a várakozási idő, akkor az automata felajánlotta, hogy később visszahívnak.
Az Ügyintézés linken felajánlják a biztosítási szerződés emailben, levélben, személyesen és faxon történő felmondási lehetőségét is.
6/10 anonim válasza:
"Próbáltam,de azt mondta be a gép hogy csak ők tudnak engem hívni én őket nem."
Nem tudom ezeket honnan szeditek. Szépen bemész az üf. szolgálatra és felmondod. Maximum évfordulóra, életbiztosításnál megtakarításnál bármikor.
7/10 anonim válasza:
Nem fizeted a havi díjat, 3 hónap után megszünik a szerződés.
8/10 A kérdező kommentje:
De akkor gondolom nem kell kötbért fizessek vagy ilyesmi.
2021. dec. 11. 21:36
9/10 anonim válasza:
Ez nem telefonos részletfizetés hogy kellene.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2021. dec. 12. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!