Union biztosító (bécsi székhelyű - ha jól tudom). Mik a tapasztalatok, megbízható -e, érdemes-e vele biztosítást kötni?
Köszi!!
Szerencsére nem kötöttem.
Viszont engem egy másik bizti ügynöke is át akart verni:
Laptopon mutogatott nekem, hogy mi van abban a csomagban, amit kötni szándékoztam, de nem írtam alá ott helyben, ragaszkodtam ahhoz, hogy hagyja ott, átnézem, és majd aláírás után visszaküldöm postán. Aztán átnézéskor azt tapasztaltam, hogy amit alá akart volna velem íratni, abban nem is voltak benne azok a tételek, amiket a laptopról nekem mutogatott.Vagyis több pénzért kevesebbet adott volna az új biztosítás. ÁTVERÉS
0 0 4
Én az ár miatt választottam,( nagyhiba) ez volt a legjobb áron. Sajnos most megtapasztaltam miért. Nyilván sejthető , hogy az olcsóságot valahol meg kell fizetni. A kötelezőt kötöttük az union-nál Bekövetkezett a baleset utas is sérült . A károkozó mellett ült a másik gyerekem mivel ő is súlyosan megsérült neki is jár a kártérítés . Sajnos az életünkben volt már több káresemény az union mind hozzáálás- ( gyerekek sérültek meg)mind fizetési hajlandóságterén a legrosszabb amit idáig tapasztaltam. Nevetséges összegeket fizetnek és azt is húzzák ameddig lehet. Nyilván amíg csak papírokat és igazolásokat kell kiadniuk “korrekten” tűnnek. Tudom , hogy egyik biztosító sem “szeret fizetni ,de az aegon , k&h , uniqa volt idáig a legkorrektebb és a leggyorsabb és többszörösét fizetik egy személyi sérülésnél+ rehabot!- union a tizedét se nagyon
Szerintem az Uniqa biztosítóval keveritek itt néhányan.. Az Union 2020 óta Magyarország legnagyobb biztosítója miután az AEGON biztosítót felvásárolta. Tbb mint 100 éve működik a biztosítási szektorban a világon.
Nekem két biztosításom is van az Unionnál. Egy megtakarításos életbiztosításom amit havonta fizetek illetve egy Egyösszegű megtakarításom.
Az Egyösszegűt 4éve tartom és olyan hozamot látok rajta amit még soha sehol(korábban is több biztosításom volt).
Bevallom mikor az ügynököm javasolta nekem a terméket, kicsit szkeptikus voltam, de bíztam a szakértelmében. Ma már azt mondom életem legnagyobb hibája lett volna ha ezt a lehetőséget nem indítom el.
Az életbiztosításom pedig 11 éve működik már, és az is remekül teljesít. A biztosító által adott bónuszokkal és a hozamokkal is abszolút elégedett vagyok! Átlagos hozamom a szerződéseimen több mint 25% !!
Én nyugodt szívvel javaslom neked ezt a terméket! :)
Szerintem a lehető leggyengébben teljesítő társaság!
Húzzák az időt, nem jelentkeznek az e-mailekre, fizetni ebből kifolyólag nem szeretnek! Vétlen parkoló autónak okozott kárral kapcsolatban 25 napja nem reagálnak semmire.
Én ha tehetem innentől kezdve kerülöm ezt a társaságot, és nem is ajánlom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!