Szeretnék kisállat biztosítást kötni a cicáimra?! Melyik biztosító lenne a megbízható és korrekt? Tapasztalatok?
Szia! van pár nem akarok reklámozni DE az a baj , hogy a havi párezer huf csak műtétek, törés,...esetén jár..
Szinte mindegy melyiknél kötöd ezek újkeletű dolgok, viszonylag..:) úgy tudom!!
Én félrerakok rá havonta x összeget inkább sajnos ugye TAJ-kártyájuk nincs.
Hát én megkötöttem; de minek? Mikor rákos lett a kutyám közölték h erre nem terjed ki, sem az operációt, sem a kemoterápiát, sem a gyógyszereit nem voltak hajlandók finanszírozni.
A cicámnál szintén, húgyköves lett, állatorvos, speciális gyógytáp, és nem fizetnek lószart sem.
Inkább tegyél úgy, mint az első válaszoló, és azt a havi pár ezret tedd félre egy borítékban külön erre a célra. Jobban jársz.
Én elolvastam de nem győzött meg..amúgy valami havi ezerháromszázért hirdette az egyik A.betűs...de végül is oltva van kombinálttal-hepatis, stb.ellen- szóval érted..
Baleset, stb..hát igen.. én inkább félrerakom havonta..
miénk szobakutya de mondjuk akinek szökdösős, kijáró ebe van tényleg érdemes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!