Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Munkáltatók látja, ha máshol...

Munkáltatók látja, ha máshol be vagyok jelentve?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint tájékoztatási kötelezettséged van a munkáltató felé. Magyarul ha nem szólsz (célszerűen írásban) külön kérés, kérdezés nélkül is, akkor te jogellenesen jársz el.
2021. aug. 18. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A legtobb szerződésben benne van az amit 1es ir, tobb munkahely eseten kotles vagu szolni. Hacsak nem vallalkozasod van es bedolgozol valahova.
2021. aug. 18. 20:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Pár napos meló, és szabadságon vagyok, csak kíváncsi voltam, hogy látja-e, mert megmondta, hogy máshol nem dolgozhatunk
2021. aug. 19. 04:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor tagadhatja meg ha az serti a jogos gazdasagi erdekeit. Tehat pl konkurencianal dolgozol.

De ha te 8oraban egy gyárban melozol mondjuk az irodaban, akkor semmi koze ahhoz hogy a szabadidodben pl pultozol egy kocsmaban..

Persze bejelentened be kell, de meg nem tilthatja.

2021. aug. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!