Generali életbiztosítást akarok kötni, mik a vélemények róla?
Van százmillió életbiztosítása a Generalinak.
Melyiket akarod kötni?
Egyébként életbiztosítást kötni nem egy életbiztosítás :)
szia!
én független tanácsadó cégnél dolgozok, gondolom generális üzletkötővel találkozol...ha szeretnél független véleményt kapni mi lenne neked a legjobb szerződés, ami korántsem biztos, hogy generáli lenne....akkor szívesen találkozok veled..írj email, ha nem szeretnél , akkor remélem jó szerződést ajánlanak majd neked!!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Számtalan független pénzügyi tanácsadó van már országszerte.
Kérd ki a véleményét szerintem egy olyannak aki nem a Generalinál dolgozik, átlátja a konkurensek ajánlatait is.
MPK , Banárnet, OVB
Keress az ismeretségedben egy olyat aki ezen cégek valamelyikénél dolgozik.
Független tanácsadó a seggem az.
Az OVB pl. csak az AXA-t nyomatja.
Nyilván mindegyik azt, ahonnan tolják bele a lóvét.
Szerinted a GreenPace miért csak bizonyos cégek tankereinél, olajfúrótornyainál és vadászhajóknál tüntet ?
Azért nem megy másik cég hajói közelébe, mert onnan (is)kapják az anyagi "támogatást"...
Olvasd el TE a szerződéstervezeteket, kérj sok biztosítótól, olvasd el az apróbetűt, számolgass, és dönts...
Az alkusz cégek azt fogják neked ajánlani, ahonnan ő a több jutalékot kapja.
Korrekt független közvetítő anélkül, hogy ismerné az ügyfelet, nem jelenti ki, hogy korántsem biztos, hogy generalis lenne.... Egyébként ma már nagyon korszerű ún. befektetési egységekkel kombinált életbiztosítások vannak, a csomagot, hogy mit, és mennyire szeretnél biztosítani, te állítod össze. A Generali ajánlatával egyedül az Allianz versenyezhet.
Ne alkusznál kösd, hallgasd meg a biztosítók saját embereit, gondold át, NEKED mi a legszimpatikusabb, azt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!