Ha Németországban vagy te és 20 éves vagy sokkal többe kerül a biztosításod a kocsidra?
"Ez nem Magyarország ahol 3 forintért lehet kötelezőt kötni, itt ha balesetet okozol, drága, új autókat törsz össze."
Igen. Plusz nem is próbál olyan szinten mindent elsumákolni a biztosító, mint nálunk. A "jó minőségű" biztosítást kell megfizetni külföldön.
#11 bocsi igen, ő kötötte az ő nevére nekünk meg jön a számla a mi nevünkre.
Mi használjuk az autót tehát mi fizetjük ki.
A szomszédban is van egy fiatal (román) gyerek audival és neki nem ilyen sok a biztosítás pedig akkor vette amikor mi.
Nekünk egyébként kis golf V van 1.4-es motorral. Az audinál pl. nagyobbak a költségek úgy tudom. Mégis kevesebbet fizet, ráadásul 3 havonta. Nem értem nekünk miért nem így van.
Nekünk nem kell olcsó biztosítás nem ezt mondtam... Csak egy korrekt kellene.
Na de miért a saját nevére kötötte a román a biztosítást? Annyira meg szeretném érteni 😃
"Na de miért a saját nevére kötötte a román a biztosítást? Annyira meg szeretném érteni "
Ezt kérdezd meg tőle. Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy józsi miért ugrott a kútba. Honnan tudnánk mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!