Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Milyen segélyt vehetek fel?

Milyen segélyt vehetek fel?

Figyelt kérdés

Soha nem vettem fel segélyt, csak barátokat hallottam hogy ők kaptak.

Mi kell hozzá? Nincs állásom.

Illetve mire vagyok jogosult? Nem vagyok rokkant, nincsen elkönyvelt mentális betegségem sem.

Van egyszer felvehetős segély? Van olyan amit minden hónapban kapok? Hallottam álláskeresési járadékról, munkanélküli segélyről. Többre is igényt tarthatok?

A rosszalló hozzászólót, aki a segítség legtávolabbi pontján áll hagyjon békén, és kerüljön el.

Előre is köszönöm a válaszokat.

tegnap 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Volt az elmúlt 3 évben legalább egy évnyi munkaviszonyod?
tegnap 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha volt bejelentett munkdàb 360 nap az elmult hàrom évben akkor álláskeresési jàradék.

Amúgy aktív korúak ellàtàsa vagy önkormànyzati rendkívüli segély ha a lakhejeden van ilyen.

tegnap 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Maximum az onkormanyzatnal kerhetsz egyszeri segelyt. De az parezer forint.
tegnap 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Az álláskeresési járadék régi neve a munkanélküli segély, tehát ugyanarról beszélünk, azt leszámítva, hogy sokkal kevesebb ideig jár, és szart se ér.

Mivel semmit se írtál magadról és a veled egy háztartásban élők anyagi helyzetéről, ill. vagyoni helyzetedről, honnan tudjuk, hogy mire tarthatsz igényt?!

Menj el a munkaügyi központba, jelentkezz be, aztán az önkormányzat szociális osztályára, kérdezd meg, hogy mi járhat, tölts ki minden létező papírt, amit a kezedbe nyomnak, és majd meglátod, mit kapsz.

Nem ebből fogsz meggazdagodni, az fix!

Ja és még valami: nézz annak is utána, hogy mi a helyzet a TB-ddel, mert kellemetlen meglepetés érhet, ha senki sem fizeti.

tegnap 15:53
 5/12 A kérdező kommentje:

4# Megkérdeztem hogy mi kell hozzá?:)

Amit gondoltam hogy fontos láthatod hogy leírtam, hogy nincs munkahelyem nem vagyok rokkant sem mentalis...

A második bekezdésed egy direkt uszítás vagy csak ennyire figyelmetlen vagy??? Azért kössz.

tegnap 16:15
 6/12 A kérdező kommentje:

1#-es Megkérdezhetem hogy ez melyik segélynek a feltétele?... Kttes kommentelő válaszolt, azért köszönöm.

2#Köszönöm a tiszta informatív válaszod.

#3-mas többen írták másképp, de köszönöm.

tegnap 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm minenkinek aki jó indulattal írta a kommntjét és segített.
tegnap 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne uszítás, vagy tudom is én micsoda?! Azt elsőre is értettük, hogy jelenleg nincs munkád, és hogy nem vagy rokkant, de más is lehet. De kösz, nem könyörgök azért, hogy segíthessek, max. kevesebbet kapsz információ hiánya miatt. nekem nem fontos.

Részemről a téma lezárva.

tegnap 16:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Te saját magad cáfolod meg😃, legelőször leírtad hogy semmit nem írtam magamról... öm oké, most meg leírod hogy legelsőre is értettétek... .

Ez nem bántás de neked ténylegesen gond van a fejedben... És nem tudom ki az a ti, mert te egyedüli személyként írod a kommentet.. nem értem minek többesszámozol, veled van a gond, nem a többiekkel. Szóval ne csinálj úgy , nem tűröm. Menj el. vagy jelenteni foglak.

tegnap 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Jól van, szövegértelmezési fogyatékossági segélyre, ha lenne jogosult lennél. Sajnos ilyen nincs.
tegnap 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!