Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Alfa jövőtervező életbiztosítá...

Alfa jövőtervező életbiztosítás (unit linked) megszüntetése?

Figyelt kérdés

Tudom, nem kellett volna belemenni, megkötni, stb, én is rájöttem közben, ez van, tanulópénz :D

3 és fél év telt el, kb 700 ezer lenne a teljes veszteségem ha megszüntetem, nyilván inflációval nézve még sokkal több. 11 és fél év lenne még hátra.

Kérdés az lenne, aki volt már hasonló helyzetben, esetleg már szüntetett is meg ilyet és konkrét tapasztalatai vannak, vagy komolyabban utánaszámolt, még a veszteségek realizálásával is megérheti megszüntetni végleg a biztosítást?

Ahogy én számolgattam a jövőben is nagyon maximum az eredeti értékét érhetné el a megtakarítás, estleg infláción felül 1-2% hozam.

Viszont a jövőbeli befizetéseket tehetném már ehelyett értelmesebb helyekre is, a kicsit magasabb hozam reményében.

Minden véleményt köszönök előre is!

ma 08:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Szabadulj tőle mielőbb.
ma 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!