Hogyan kaphatnám vissza az 'anno befizetett MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRI összegeimet?! Nagy szükségem lenne rá!
Az egyéni számla nagyon régóta elérhető, ügyfélkapu belépéssel itt megtekinthető: [link]
1. Volt választási lehetőség, maradni vagy államiba átmenni.
2. A magánnyugdíj pénztári számlára levont összeg sohasem volt a tiéd. Ugyanolyan tétel volt mint a személyi jövedelemadó. Befizetni egyénileg, levenni nem lehetett. Nyugdíjkorhatár eléréskor lehetett rendelkezni, egyben felveszed, vagy havi járadékban kéred. Egyedül azt választhattad meg hogy hol akarsz számlát vezetni. A hozamot rendszerint elvitte a működési, kezelési költség.
3. Jó nagy tėv eszme, hogy a számlán lévő pénz bármikor felvehető volt.
Sokan keverik az önkéntes nyugdíjpénztárral.
"A hozamot rendszerint elvitte a működési, kezelési költség."
Ismét megjelent egy papagáj, köszönjük szépen a finoman visszaböfögött fidesses kommunikációt, jár a krumpli!
Kár, hogy ordas nagy hazugság.
Ízlelgesd: MAGÁNnyugdíj, MAGÁN, MAGÁN, MAGÁN!
Nem állami, nem fidesses, ettől függetlenül se most, se később nem fog tudni rendelkezni ezek fölött már semmilyen MAGÁNszemély, mert ellopták.
Izlelgess pénzügyi talpalókat.
A politikai hovatartozás önmagában kevés a pénzügyeid tisztánlátáshoz.
Kezd itt az információ szerzést, majd haladj tovább. Mielőtt legközelebb döntesz.
Ha anno visszaléptél az államiba, akkor sehogy.
Én maradtam a magánnyugdíjpénztárban, az összeg szépen gyarapodik évről évre.
Hiába kotkodálják sokan hogy nem az enyém, EZ a pénz biztosan az enyém, még ha nem is vehetem fel amikor akarom. Ha nyugdíjba megyek megkapom. Ha előtte meghalok, a gyerekeimé lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!