Szülőkkel élő munkanélküli fiatalként, hogy igényelhetem a tb támogatást? Online lehetséges igényelni?
Ja amúgy Bechterew-kóros vagyok.
Nem panaszkodni akarok csak megemlítem, hogy nem véletlenül szeretnék valami segítséget igénybe venni, mert most a makkegészséges embereknek is pokoli nehéz az élete, nemhogy a krónikus betegeknek.
"akik rendszeresen megigénylik és átvállalja az állam a tb finanszírozásukat" - erről én nem tudok.
de az önkormányzathoz fordulhatsz segélyért
illetve ha magadnak fizeted a tb-t, akkor az 8000 Ft alatt van havonta.
ha most szűnt meg a munkaviszonyod, akkor kérhetsz munkanélkülit (álláskeresési támogatás)
Járási hivatalnál kérelmezheted, kérdezd meg telefonon, hogy személyesen kell-e.
Itt van róla a tájékoztató: [link]
#2 "ha most szűnt meg a munkaviszonyod, akkor kérhetsz munkanélkülit (álláskeresési támogatás)"
Nincs még 1 év munkaviszonyom.
"Most nagyon hirdetik a virtuális asszisztens képzést"
Hát szerintem semmi esélyem nem lenne a munkaerőpiacon ilyen - bocsánat de - humbuknak tűnő végzettséggel. Most kb. mindenkinek iszonyat nehéz. Rengeteg diplomás ismerősöm van és a koronavírus kirobbanása óta nem találnak munkát.
Nekem most valami árufeltöltős/sofőr munka is jó lenne, de oda meg nincs munkatapasztalatom, mivel egyrészt pályakezdő vagyok, másrészt soha nem dolgoztam benne, harmadrészt vszeg túlképzett is lennék. Fizikailag ezeket talán bírnám, mintsem a 3 műszakos szalagmunkát vagy építőipari munkát.
#5ös voltam
Sajnálom csak jót akartam,azt hittem semmiféle fizikai munka nem jöhet szóba nálad,ezért ajánlottam,amit,akkor tudnál otthonról dolgozni.Elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!