Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Kilyukadt radiátor által...

Kilyukadt radiátor által okozott kárt megtéríti a biztosító?

Figyelt kérdés
Nem voltunk otthon 2 napig és a kilyukadt radiátorunk eláztatta a szőnyeget, meg a falat. Kárbejelentés után van esély kártérítésre? Elég régi radiátor volt, de nem volt jele, hogy elszáll.

2020. szept. 12. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi van a szerződésben, kötvényben? Nem minden biztosítás ugyanolyan Attól függ mire kötöttél.
2020. szept. 12. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, mert még nem néztem meg. Egy dolog azonban bizonyos:A legdrágábbat kötöttem a Generali-nál, amelyben tényleg minden benne van.
2020. szept. 12. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kötvényt, Házőrző Extra csomagom van. Fizeti a beázást, csőtörést, elfolyt vizet stb,meg 1 csomó mindent még. Az viszont konkrétan nincs benne, hogy mi a helyzet belülről elázás esetén.
2020. szept. 12. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Jelentsd be és gyorsan kiderül. A csőtörés is belülről elázás attól. Nem kint vannak a csövek a lakásból. Valószínúleg fizet, de ez úgyis csak akkor derül ki ha bejelented és megmondják.
2020. szept. 12. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Elszállt...kitárta a radiátor szárnyait és már el is szállt.

Elkaptátok? Mert ha nincs meg ez a szállékony radiátor madár akkor nem fizetnek!

2020. szept. 12. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ez nem is kérdés, hogy fizet. Szerintem minden biztosításban benne vannak a csövek és radiátorok általi kár elszenvedése és a károkozás másnak (másodikhoz felelősségbiztosítási rész is kell).
2020. szept. 13. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Nagy eséllyel fizet.
2020. szept. 13. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
elvileg fizet.
2020. szept. 13. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!