Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hol tudom ellenőrizni a TB-m?

Hol tudom ellenőrizni a TB-m?

Figyelt kérdés

Ügyfélkapun nem tudok belépni azt írja,hogy sikertelen bejelentkezés...

Telefonon lehetséges? nemrégiben voltam magánrendelőben (fogorvos) ott szóltak volna ha "pirosban" vagyok? illetve a varratot sztkban szedték ki ott szintén elkérték a tajkártyám de nem mondtak semmit, hogy probléma lenne de azért kíváncsi vagyok.

illetve úgy tudom haziorvos megtudja mondani de a kérdés , hogy csak a saját körzethez tartózó? jelenleg az orszag masik felén élek munka miatt.

segítségeteket előre is köszönöm!

2020. júl. 20. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Kérj jelszóemlékeztetőt!
2020. júl. 20. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Csak hívd fel az orvost és TAJ-szám alapján szerintem megmondja.
2020. júl. 20. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem szóltak, akkor rendben vagy. Bár a magán lehet, hogy nem szól. A NAV ügyfélszolgálatán megmondják.
2020. júl. 20. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
A böngészőben időnként törölni kell a sütiket, és utána beenged az ügyfélkapu. Nekem a 1818as vonalon mondták, és tényleg így van.
2020. júl. 20. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Sürgősségi, dokitól megkérdezed. Ha a fentiek nem kivitelezhetőek..
2020. aug. 9. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!