Tolatáskor meghúztam egy autót, kell-e fizetnem?
06.19-én lassan tolattam a parkolóban, mögém nagyon gyorsan érkezett egy autó, amit nem vettem észre, sem a radar sem tolatókamera nem jelzett.
Mindkét kocsin enyhe húzás látható. Nevet, telefonszámot cseréltünk.
Betétlapot nem töltöttünk. Mondtam, hogy a polírozást fizetem.
Az autómon "súlyobban" sérült, viszont márkaszervíz ingyen kipolírozta.
Ma hívott, hogy autószerelője szerint 50e a két elem festése és az új felni ára.
Mit lehet ilyenkor tenni? A baj az, hogy az Ő cégénél voltam továbbképzésen a cégem által. Tehát ha akarnak el tudnak érni a cégeken keresztül. Térfigyelő kamera nem tudom volt-e. Neki és nekem is van egy tanum. Bár elismerem a hibát, de ennyit nem vagyok hajlandó kifizetni érte.
Na, ezért nem áll meg senki hogy becsületből vállalja az okozott kárért a javíttatást, mert minden szart rávernek még az olajcserét is.
Én személy szerint leszarom ha ilyen kis biszbaszt okoznak a kocsimon, mindennapos esetek az ilyen, bárkivel előfordul.
Mond meg neki húzzon a f...szba a kontójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!