Mióta van a gépkocsikon tolatáskor fehér tolatófény?
Hogy fehér-e azt nem tudom, de az első tolatófény 1922-ben jelent meg:
"Wills' cars were innovative and of extremely high quality, to the point that he eventually put himself out of business. But before that happened, he introduced the 1922 Wills Sainte-Claire A-68 Roadster: a 67 HP V8 (with the ability to run on one bank of 4 if needed) that was also the first car to have back-up lights.
It's said that Willis wanted the backup lights because he'd backed into a few hydrants, and, understandably, was sick of it. The backup light he created is pretty much exactly like what we know today: comes on automatically when reverse is engaged, and casts a nice bright white light to see by."
Röviden a sztori annyi, hogy Wills megunta, h sötétben folyton letolat tűzcsapokat, mert nem látja őket.
Ja, hülye vagyok, nem olvastam teljesen végig, a végén írja, hogy fehér volt a fény. :D
Ebben az esetben tökéletes a válaszom: 1922 óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!